Afbeelding
Foto: NELLEKE DE VRIES

Doe mee met de Oranje Expeditie, maar meld je wel even aan

Algemeen Regio nieuws

Ook dit jaar is er op Koningsdag weer de Oranje Expeditie, van 12.30 tot 14.30 uur in het Burgemeester Berkhoutpark (bij slecht weer in Sporthal de Vliethorst, hou de website in de gaten). Dit spannende sport- en spelevenement doet een beroep op je inzet en doorzettingsvermogen. 

Samenwerking is een must en we gaan voor dolle pret! Met je team doorloop je uitdagende onderdelen als een spannende stormbaan, bubbelvoetbal, Get him off!, shuffleboard, bootcamp estafette en nog veel meer! Wie durft? Laat je uitdagen!

We organiseren dit evenement samen met volleybalvereniging Gemini- Kangeroes, Stichting Spuit 41, tennisvereniging Forescate, atletiekvereniging Voorschoten ’97 en Double Sports.Er zijn vette prijzen te winnen én DJ School Zero71 komt draaien. 

Deelname is gratis (leeftijd 8-14 jaar). Je kunt je alleen opgeven óf met een team van 4-6 personen (als je je alleen opgeeft, delen wij je gewoon in in een leuk team). Wij zorgen ook dat er wat te drinken en te eten is.

Aanmelden kan via oranjeexpeditie@oranjeverenigingvoorschoten.nl of, nog makkelijker, via onderstaande QR code. Deadline aanmelden maandag 24 april en Vol = VOL

De OranjeExpeditie is mogelijk gemaakt door Hoofdsponsor Stichting Katapult


Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 2 uur geleden 1
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 20 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 20 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 20 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 20 uur geleden