Afbeelding
Foto: NELLEKE DE VRIES

Doe mee met de Oranje Expeditie, maar meld je wel even aan

Algemeen Regio nieuws

Ook dit jaar is er op Koningsdag weer de Oranje Expeditie, van 12.30 tot 14.30 uur in het Burgemeester Berkhoutpark (bij slecht weer in Sporthal de Vliethorst, hou de website in de gaten). Dit spannende sport- en spelevenement doet een beroep op je inzet en doorzettingsvermogen. 

Samenwerking is een must en we gaan voor dolle pret! Met je team doorloop je uitdagende onderdelen als een spannende stormbaan, bubbelvoetbal, Get him off!, shuffleboard, bootcamp estafette en nog veel meer! Wie durft? Laat je uitdagen!

We organiseren dit evenement samen met volleybalvereniging Gemini- Kangeroes, Stichting Spuit 41, tennisvereniging Forescate, atletiekvereniging Voorschoten ’97 en Double Sports.Er zijn vette prijzen te winnen én DJ School Zero71 komt draaien. 

Deelname is gratis (leeftijd 8-14 jaar). Je kunt je alleen opgeven óf met een team van 4-6 personen (als je je alleen opgeeft, delen wij je gewoon in in een leuk team). Wij zorgen ook dat er wat te drinken en te eten is.

Aanmelden kan via oranjeexpeditie@oranjeverenigingvoorschoten.nl of, nog makkelijker, via onderstaande QR code. Deadline aanmelden maandag 24 april en Vol = VOL

De OranjeExpeditie is mogelijk gemaakt door Hoofdsponsor Stichting Katapult


Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Met een diploma op zak het nieuwe jaar in 1 minuut geleden
Afbeelding
Wethouders schrijven mee voor Write for Rights, Amnesty International briefschrijfactie 16 uur geleden
Afbeelding
Topdrukte op het kasteel 9 dec., 12:51
Afbeelding
Taxatiemiddag in Het Wapen van Voorschoten 9 dec., 12:49
Afbeelding
Indrukwekkende lichtjesavond op Rosenburgh 9 dec., 08:32 2