Afbeelding
Foto:

Winst Taekwon-Do Goederaad Sport

Algemeen

“Goederaad Sport Taekwon-Do gaat met winst naar huis na internationaal toernooi”

Leden van het Voorschotense Taekwon-Do team hebben meegedaan met het internationale ITF Open toernooi in Alphen aan de Rijn. Het was een geslaagd toernooi waarbij meerdere teamleden in de prijzen zijn gevallen. Op het internationale toernooi waren landen zoals Duitsland, Spanje en Polen aanwezig. 

De dag bestond uit meerdere onderdelen: tuls (stijl), sparren, power breaking, hoogtesprong en special techniques. Goederaad Sport heeft de volgende prestaties geleverd. Sparren Goud voor Felix de Jong Zilver voor Damian Ghogli Brons voor Dani Fazlic Tuls (stijl) Goud voor Felix de Jong Hoogtesprong Zilver voor Felix de Jong Hard werken wordt beloond. 

De deelnemers hebben in de weken voor het toernooi heel hard getraind. Volgens coach Joël van Hutten is hun harde werken echt dik beloond. “Ik ben ontzettend onder de indruk van de prestaties die onze teamgenoten hebben geleverd. Ze hebben ontzettend hard gevochten voor de winst. Damian moest zelfs meerdere malen sparren in een verlenging, wat betekent dat zijn conditie echt goed is getest”, aldus van Hutten. Mooi en bijzonder toernooi “Het is prachtig om te zien hoe Goederaad Sport zo’n hecht team is. Ook op een toernooi zoals deze was dit goed te zien. Iedereen moedigt elkaar aan en wij als coach zijn daar trots op”, vertel Joël. Het Taekwon-Do team van Goederaad heeft de smaak te pakken en wil in de toekomst graag met nog meer toernooien meedoen.

Nieuws overzicht

Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 4 uur geleden
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 4 uur geleden 2
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek 5 uur geleden
Ook boven het Burgemeester Berkhoutpark was het Noorderlicht prachtig te aanschouwen
Het Noorderlicht, ook Voorschotense lucht kleurt paars 10 uur geleden 1
De Fortgens heeft een nieuw groen schoolplein. En daar hoort een groen 'lint' bij. Wethouders Van der Elst en Schokker hadden er geen problemen mee.
Feest bij de Fortgens: nieuw groen schoolplein en 1700 tegels 'gewipt' 16 mei, 15:32