Afbeelding
Foto:

Weer een nieuwe Voorschotense Krant!

Algemeen

Vandaag valt de Voorschotense Krant weer ‘op de mat’. Een krant met veel aandacht voor de Paardendagen op 28, 29 en 30 juli, maar ook met interessante vacatures (bij de gemeente Voorschoten, Airco@home, Epskamp Autodeal, Brasserie Cronesteyn) (zie ook vacatures op www.voorschotensekrant.nl). En natuurlijk ook deze maand weer interessante artikelen, columns, en ondernemers die over hun bedrijf vertellen.
Ook deze maand zijn er weer 10.000 extra kranten gedrukt die bezorgd worden in enkele wijken in Leiden, Wassenaar en Leidschendam-Voorburg. De Voorschotense Krant is ook af te halen bij: CIGO Van Beethovenlaan, Hoogvliet, Jumbo, AH, uitgang parkeergarage Deltaplein, Verhoog Dierenspeciaalzaak, Moerkerk Plantenparadijs, Epskamp Autodeal, Bibliotheek en Klanten kontakt centrum Gemeente Voorschoten.Natuurlijk is de krant ook te lezen op www.voorschotensekrant.nl.

De volgende krant komt 25 augustus uit, in juli is er geen krant, maar op www.voorschotensekrant.nl blijven we dagelijks actief, zo blijft u ook in uw vakantie op de hoogte van het wel en wee in Voorschoten.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Ook in Voorschoten nep wijkagenten actief 19 uur geleden
Afbeelding
Zaterdag 8 juni open dag Activiteitencentrum Oud Woelwijck 17 mei, 20:06
Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 17 mei, 14:59
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 17 mei, 14:59 2
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek 17 mei, 13:55