Afbeelding

Er is morgen weer een nieuwe Voorschotense Krant

Algemeen

Vanaf vrijdagmorgen valt de Voorschotense Krant weer ‘op de mat’. Een krant met veel aandacht voor en het volledige programma van Het Weekend van Voorschoten op 8, 9 en 10 september, maar ook met interessante vacatures (bij de gemeente Voorschoten, Airco@home, Restaurant de Knip en Brasserie Cronesteyn) (zie ook vacatures op www.voorschotensekrant.nl). En natuurlijk ook deze maand weer interessante artikelen, columns, en ondernemers die over hun bedrijf vertellen.

Wie in het buitengebied woont of een nee/nee sticker heeft kan de krant online lezen op onze website www.voorschotensekrant.nl bij ‘krant digitaal’, of afhalen bij de horeca in de Voorstraat, CIGO Van Beethovenlaan, Hoogvliet, Jumbo, AH, uitgang parkeergarage Deltaplein, Verhoog Dierenspeciaalzaak, Moerkerk Plantenparadijs, Epskamp Autodeal, Bibliotheek en Klanten kontakt centrum Gemeente Voorschoten en in Wassenaar bij het VVV informatiepunt in de bibliotheek en La Casita.

De volgende krant komt 29 september uit, kijk op de website www.voorschotensekrant.nl voor het dagelijks nieuws uit   Voorschoten.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Harmonie Voorschoten trad op in Topaz Vlietwijk 2 uur geleden
Afbeelding
Ook in Voorschoten nep wijkagenten actief 19 mei, 10:02
Afbeelding
Zaterdag 8 juni open dag Activiteitencentrum Oud Woelwijck 17 mei, 20:06
Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 17 mei, 14:59
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 17 mei, 14:59 2