Afbeelding
Foto:

Inschrijven voor Oranje Expeditie op Koningsdag

Algemeen Regio nieuws

De Oranje Expeditie heeft zijn plek op Koningsdag wel gevonden. Ook dit jaar wordt dit spannende sport- en spelevenement weer gehouden in het Berkhoutpark van 12.30 tot 14.30 uur. Test je doorzettingsvermogen en doe een beroep op je inzet. Samenwerking is een must en we gaan voor dolle pret!  

Met je team doorloop je uitdagende onderdelen als een spannende stormbaan, bubbelvoetbal, Get him off!, shuffleboard, bootcamp estafette en nog veel meer! Wie durft? Laat je uitdagen! 

De Oranjevereniging organiseert het evenement samen met volleybalvereniging Gemini- Kangeroes, Stichting Spuit 41, tennisvereniging Forescate, en Double Sports. Er zijn vette prijzen te winnen én DJ School Zero71 komt draaien.  

Deelname is gratis (leeftijd 8-12 jaar). Je kunt je alleen opgeven óf met een team van 4-6 personen (als je je alleen opgeeft, delen wij je gewoon in, in een leuk team). Wij zorgen ook dat er wat te drinken en te eten is.  

Bij slecht weer wordt het evenement gehouden in Sporthal De Vliethorst. Houd de website van de oranjevereniging hiervoor in de gaten. 

De Oranje Expeditie is mede mogelijk gemaakt door Hoofdsponsor Stichting Katapult en Samen Gezond Voorschoten  

Aanmelden kan via de QR code. Voor vragen stuur een mail naar oranjeexpeditie@oranjeverenigingvoorschoten.nl  Deadline aanmelden woensdag 24 april en VOL = VOL

Nieuws overzicht

Afbeelding
Koninklijk bezoek op de Emmaus! 14 minuten geleden
Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 12 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 14 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 16 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 19 uur geleden