<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kunst & Cultuur

Kunstmarkt op zolders Ambachts- en Baljuwhuis

  Cultuur

Voorschoten - Kunstmarkt op zolders Ambachts- en Baljuwhuis gedurende twee eerste weekends van december

Net als in voorgaande jaren organiseert de Voorschotense Kunstkring (VKK) weer een kunstmarkt aan het eind van het jaar. Dit keer op zaterdag 1, zondag 2, zaterdag 8 en zondag 9 december van 12 tot 17 uur op de expositiezolders in het Ambachts- en Baljuwhuis boven Restaurant Floris V op Voorstraat 12.

De werken die u kunt kopen zijn heel vriendelijk geprijsd van zo'n 20 tot 200 euro. Bent u op zoek naar een heel origineel cadeau voor de komende feestdagen of wilt u gewoon weer eens wat nieuws aan de muur of op de vensterbank, moet u hier beslist even komen kijken.

U kunt werken kopen van Harald Berends, Mieke Beyersbergen, Ella van Elck, Rian Geurts, Arnold Hoogendorp, Anne Hulleman, Lucy de Kruijf, Fanny Mazure, Miriam Ooms, Ankie de Reus, Marian Smit, Maria Starke-Milkó, Willem Tegelaar, Johan Timmers, Ina Versteeg, Tilla Visser en Alice Zitman. Van figuratief tot abstract, twee- en driedimensionaal en van de meest uiteenlopende materialen. Dus niet alleen voor aan de wand, maar ook voor op de kast of het dressoir, in een vitrine of hangend in de lucht.

Meer informatie over de 17 genoemde kunstenaars vindt u op www.voorschotensekunstkring.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten