Afbeelding

ToPaasKoor voor mensen mét en zonder dementie

Cultuur Kunst & Cultuur

Voorschoten / Leiden - Op 4 april 2020 vindt voor de 2e keer een uniek concert plaats in de Vredeskerk in Leiden. Onder begeleiding van dirigent Rozemarijn Kalis werken in het ToPaasKoor mensen mét en mensen zónder dementie en/of afasie samen toe naar een concert waarin delen van de Matthäus Passion van J.S. Bach worden gezongen. Wij zoeken mensen mét en zónder dementie die hieraan deel willen nemen. 

Heeft u passie voor de Matthäus Passion? Meld u dan aan voor het ToPaasKoor! Is zingen van de Matthäus Passion uw passie en heeft u dementie of afasie? Mail voor meer informatie en inschrijving naar expertisecentrumdementie@topaz.nl Kosten voor deelname zijn € 25,- voor mensen met dementie/afasie. 

Ook zijn wij op zoek naar steunzangers die vaker de Matthäus Passion hebben gezongen. Wilt u een bijdrage leveren aan dit mooie initiatief, dan kunt u zich eveneens aanmelden via bovengenoemd e-mailadres. Aan steunzangers vragen wij een bijdrage van € 50,-.

De repetities vinden plaats op de volgende 7 zaterdagochtenden: 11/1, 25/1, 15/2, 22/2, 7/3, 21/3, 27/3 van 10.00-12.00 uur in Topaz Overrhyn, Willem de Zwijgerlaan 44 in Leiden. 
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 13 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 16 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 18 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00