Afbeelding

Het Verwonderpaspoort zet Verwondereilanden openbaar

Cultuur

Het Verwonderpaspoortlanceert een update van de digitale Verwonderwereld, waardoor kinderen nu ook zonder Verwonderpaspoort alle eilanden kunnen verkennen. 

In de verwonderwereld gaan kinderen op ontdekkingstochtlangs eilanden vol opdrachtjes en filmpjes over natuur, cultuur, wetenschap,technologie en duurzaamheid. 

Kinderen kunnen in de Verwonderwereld aan de slag in themawerelden zoals Land van ontdekkingen, Natuur van nu, de Dinowereld en Wereld om de hoek. Via korte opdrachtjes en aan de hand van filmpjes verdiepen kinderen zich in onderwerpen die zij interessant vinden. De eilanden zijn geschikt voor kinderen van 7 - 13 jaar. Kinderen kunnen bijvoorbeeld meer over de ruimte ontdekken op Space Mountain, de poepfabriek verkennen of de dino’s beter bekijken. 

Doordat de eilanden openbaar worden valt de administratie voor leerkrachten weg. Eerder moesten zij individuele pasjes aan leerlingen koppelen om leerlingen toegang te geven tot de eilanden. Dit is met de update niet meer nodig. Pasjes met inloggegevens blijven echter wel bestaan zodat kinderen hun eigen voortgang kunnen bijhouden. Leerkrachten kunnen pasjes aanvragen via info@verwonderpaspoort.nl Nieuwsgierig? Ga naar www.verwonderpaspoort.nl en ga op reis vanaf je laptop of pc.

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 9 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 10 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 15 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 22 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk gisteren