Doe mee met de prentenboekenbingo!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: bibliotheek Voorschoten
Kunst & Cultuur

Doe mee met de prentenboekenbingo!

  Cultuur

Wie is er tijdens de vorige lockdown ook op berenjacht geweest? Dat was zo’n succes dat Bibliotheek Voorschoten nu een prentenboekenbingo organiseert. Zet een prentenboek voor het raam, vraag iedereen in de buurt dat ook te doen en ga er lekker op uit om ze allemaal te vinden. Welk boek vind jij bij de bibliotheek? Download het bingoformulier via obvw.nl en deel jouw bingofoto!

Boekenservice Bibliotheek Voorschoten
Het loopt storm! Heerlijk iedereen is aan het lezen geslagen. Belangrijk om op de volgende punten te letten als je ook een stapel boeken wilt lenen:* Reserveer je boeken online of telefonisch.* Wacht op ons bericht en maak dán pas een afspraak.* Maak géén afspraak als je ons bericht nog niet ontvangen hebt.* Heb je toch een afspraak gemaakt? Annuleer deze dan zodat andere leden de mogelijkheid hebben hun gereserveerde boeken op te halen.

Online Muziekworkshop ‘Coco kan het!’
Van 20 t/m 30 januari is het weer tijd voor de Nationale Voorleesdagen! Het boek ”Coco kan het!” van Loes Riphagen is gekozen tot prentenboek van het jaar 2021.Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar organiseert op woensdag 20 & 27 januari een online muzikale workshop over Coco voor kinderen van 2-4 jaar en hun ouders. Deelnemers ontvangen een link en kunnen dan digitaal meedoen met deze muziekworkshop. Je kunt vanaf 9.50 uur inloggen zodat de workshop op tijd begint. Meld je snel aan via obvw.nl voor deze workshop vol muziek, spel en verhalen! Kosten: leden €7,- / niet-leden €7,50.

Doe jij mee met de Digitale Leesclub?
Nieuwe plaatsen bezoeken en inspirerende mensen ontmoeten zonder op pad te gaan? Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar neemt je mee op reis zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Laat je meenemen in een andere wereld, die maar een bladzijde van jou verwijderd is. De Digitale Leesclub leest elke 6 weken boeken rondom een thema. Deze keer lezen en bespreken we ‘Het huis aan het meer: een verhaal over Duitsland’ van Thomas Harding. De Leesclub komt op 28 januari online bij elkaar om 19.30 uur om het boek te bespreken. Meld je aan via obvw.nl.

Hulp nodig met het invullen van formulieren?
Maak een afspraak met de Formulierenbrigade! De Formulierenbrigade blijft op afspraak doorgaan in Bibliotheek Voorschoten. Heb je te maken met lastige formulieren? Of een moeilijke aanvraag? Neem dan contact op met de bibliotheek, telefonisch 071 561 56 78 of per e-mail voorschoten@obvw.nl.

Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld
Elke vrijdag kun je in Bibliotheek Voorschoten terecht voor financiële informatie bij het Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld. Maak telefonisch 06 27 05 80 60 of via de website www.obvw.nl een afspraak tussen 13.30 uur en 14.30 uur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten