Ook dit jaar is er weer een zomersportkamp. Foto: VSK
Ook dit jaar is er weer een zomersportkamp. Foto: VSK

Zomersportkamp 2019 Voorschoten

Sport Sport

Ook dit jaar hebben verschillende sportverenigingen uit Voorschoten hun handen in een geslagen en organiseren zij gezamenlijk een 3 daags zomersportkamp.

Op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus kunnen kinderen vanaf 8 jaar drie dagen lang sporten, spelen en plezier maken. Elke dag op een andere locatie. Er wordt afgetrapt op Tennisvereniging Forescate, die samen met de Voorschotense Golfclub de eerste dag verzorgd. De tweede dag worden de kinderen welkom geheten op hockeyclub Forescate, die gezamenlijk met honk- en softbalvereniging Adegeest de tweede dag voor hun rekening nemen. De laatste dag zullen handbalvereniging HVV'70 en de atletiekvereniging Voorschoten '97 organiseren. Behalve clinics op hun eigen gebied, zullen er ook andere sportieve spelelementen en gast-sportclinics op het programma staan.

Vorig jaar is het zomersportkamp officieel geopend door wethouder Nanning Mol en Monique Lamers. Dit jaar zal het zomersportkamp officieel afgesloten worden. Kom ook naar het zomersportkamp. Je kan je aanmelden op www.zomersportkamp.nl. Schrijf je snel in want het is zo vol!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Een mooi Weekend van Voorschoten 4 uur geleden
Afbeelding
12 oktober: Wijnproeverij bij Vabene 4 uur geleden
Afbeelding
PvdA: Zet de Vlietwijk centraal! 22 uur geleden
Afbeelding
Poëzieroute Voorschoten start met gedicht van Anne Remijn 23 uur geleden
Afbeelding
Dokter Otto van Eysden gaat met pensioen! 23 uur geleden 1