<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto's: Sportfondsen Voorschoten
Foto's: Sportfondsen Voorschoten
Sport

Laatste keer diploma zwemmen met Juf Corrie

  Sport

88 kinderen haalden afgelopen week, nog net voor de zomervakantie, hun zwemdiploma. Het was het eerste afzwemmoment sinds de coronacrisis en de laatste voor Juf Corrie. Zij gaat met pensioen. 

Vanwege de huidige maatregelen heeft zwembad Het Wedde het protocol rondom diplomazwemmen moeten wijzigen. Eén ouder/verzorger mocht mee met de diploma kandidaat, terwijl normaal gesproken de badrand en tribune vol zitten met familie, vrienden en kennissen om de kandidaten te steunen. Ietsjes anders dus, maar dat mocht de pret niet drukken.

Wat hebben de kandidaten goed gezwommen! Stuk voor stuk lieten zij zien te beschikken over de vaardigheden die bij het desbetreffende diploma als eis gesteld zijn. Het zwemlesteam van Het Wedde zag erop toe dat alle eisen perfect uitgevoerd werden en reikte na afloop de diploma's uit aan de kandidaten. Alle kinderen verlieten met een stralend gezicht, het diploma en een cadeautje van zwembad Het Wedde de accommodatie.

Eerder in de week, op woensdagmiddag werd al afgezwommen door kinderen die iets meer begeleiding nodig hadden. 12 van deze kinderen verlieten zwembad Het Wedde met een A, B of C-diploma.

Het diplomazwemmen van zondag 12 juli was de laatste officiële plichtpleging van juffrouw Corrie in dienst van Zwembad Het Wedde | Sportfondsen Voorschoten. Na vele jaren trouwe dienst gaat juffrouw Corrie genieten van haar pensioen. Wij bedanken juffrouw Corrie, nogmaals, voor alles wat zij voor zwembad Het Wedde en zwemmend Voorschoten betekent (heeft).

Zwembad Het Wedde is er trots op weer veel kinderen te hebben opgeleid volgens de normen van het Zwem-ABC. Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. Wij wonen niet alleen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op. Daarom is het een must dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. De basis van leren zwemmen is het Zwem-ABC, een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier.

Gefeliciteerd met diploma A:
Woensdaggroep: Raf, Yassir, Tigo, Koen, Rick, Milan, Indigo, Nihal, Mattew & IrisZondaggroep: Rik, Maite, Tim, Bella James, Samuel, Pieke, Ise Marie, Thomas, Livia, Laaz, Galada, Maeve, Sara Luna, Felix, Junyu, Giomy, Arthur, Eva, Indy, Teis, Tess, Thomas H., Senad, Hala, Laurinda, Lamin Mohamed en Jayden.

Gefeliciteerd met diploma B:
Woensdaggroep: MorganZondaggroep: Chloë, Sanne, Caroline, Lynche, Tess, Emily, Ties, David, Noud, Roan, Liam Yannick, Yenthe, Darius, Feline, Maartje, Josephine, Benjamin, Isaiah, Sam, Rayan, Jayden, Juno, Samya, Sophia, Roy, Feline, Floor, Freya, Mila & Nori.

Gefeliciteerd met diploma C:
Woensdaggroep: TamsinZondaggroep: Vera, Kris, Amy, Chris, Olivier, Merlijn, Bram, Jilline, Leona, Vera, Annemijn, Iris, Mary, Taylor, Anna, Daisy, Joella & Olivia.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten