Afbeelding

66 nieuwe zwemdiploma’s bij Het Wedde

Sport Sport


Afgelopen zondag 11 juli haalden 66 kinderen een zwemdiploma in zwembad Het Wedde. Daar waar voor sommigen branches de op vrijdag 9 juli aangekondigde maartregelen roet in het eten gooiden voor de geplande evenementen van dat weekend, was dat voor zwembad Het Wedde niet het geval.

Sinds langs tijd konden kinderen zwemexamen doen onder toeziend oog van publiek. Op gepaste afstand mochten per kind 2 toeschouwers meekomen om te kijken naar het ‘afzwemmen’. 

Met de vlaggen “hoera, wij gaan diplomazwemmen” en Jips opblaasboog bij de entree kregen de examenkandidaatjes een feestelijk onthaal. Ook de mascotte van zwembad Het Wedde, Jip het nijlpaard, wist van het afzwemfeestje en kwam even langs bij zijn vriendjes en vriendinnetjes. 

Na afloop ging Jip maar al te graag met alle geslaagden op de foto! 

Namens zwembad Het Wedde feliciteren wij alle kandidaten met het behalen van hun A-, B- of C-diploma en wensen wij hen die op vakantie gaan veel plezier! 

Voor degenen die thuisblijven en naar de éénweekse cursus of zomerzwemlessen komen: succes en tot snel.

De geslaagden:
A: Dex, Maud, Vayenne, Luca, Emily, Sarah, Christian, Amy, Lily, Liva, Felix, Liam, Mats, Bram, Santi, Jur, Ilifat, Niek en Jacky

B: Sterre, Olivier, Dayenne, Max, Jasmijn, Mare, Djailey, Noel, Laurens, Mies, Finn, IJsbrand, Sofia, Wies, Daniël, Milana, Finn, Micah, Roos, Tygo, Lynn, Nicholas, Daley, Jonathan, Roel, Inte, Reya, Fabienne, Wisal, Dave, Casper, Hope Heavenly Aynur, Isabel, Rahul Rambaran, Mara, Nu Daimen en Hala 

C: Isabel, Lynn, Fien, Pepijn, Tess, Laura, Jesse, Kristin, Artemis en Iman



Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 2 uur geleden 1
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 20 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 20 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 20 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 20 uur geleden