Afbeelding
Foto: HVV'70

Er wordt weer gehandbald bij HVV’70!

Sport Sport

Na de traditionele afsluiting van het seizoen afgelopen juli met een handbalkamp is er afgelopen weekend weer volop handbal gespeeld op het veld aan de Weddeloop.
Een aantal teams heeft op 20 en 21 augustus meegedaan aan het jaarlijkse handbaltoernooi bij EHC in Leidschendam. De Heren C1 hebben daar een mooie 2e plaats weten te behalen in hun poule.

Zondag begon dan voor een aantal teams ook weer de veldcompetitie. Er werden in totaal vier wedstrijden gespeeld. De D1 trapte af tegen Warmunda D1 uit Warmond. Een leuke wedstrijd waarin aan beide kanten hard gewerkt werd. HVV won de wedstrijd uiteindelijk vrij eenvoudig met 13-2.

De heren C1 (vorig jaar nog uitkomend in de D) moesten ook tegen Warmunda. Een gemengd C1-team dat weinig in te brengen had tegen de heren van HVV. De eindstand was 33-3. Hun tweede plaats bij het EHC-toernooi was dus zeker geen toevalstreffer.

De dames van de C1 hadden het een stuk lastiger tegen Roac DC1. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd waarin de dames van HVV’70 uiteindelijk het onderspit moesten delven met 21-31. Veel doelpunten over en weer dus wat maakte dat het voor de toeschouwers een aantrekkelijk duel was.

Als laatste speelde de Dames B1. Vorig seizoen ongeslagen zaalkampioen geworden in de C-poule dus dan is het lastig inschatten waar je als team staat als je een leeftijdscategorie hoger gaat spelen. Maar de dames waren opnieuw ongenaakbaar en wonnen hun wedstrijd met 27-2 tegen Quintus B2.

Volgende week gaan ook de andere teams van HVV’70 weer aan hun competitie beginnen.

Nieuwe leden welkom!
Iedereen is van harte welkom om een paar keer meetrainen. Zo kun je ontdekken of handbal ook iets voor jou is.

Onlangs zijn we weer gestart met een trainingsgroep voor kinderen van 7 jaar en jonger. Kom gerust eens kijken en neem een vriendje of vriendinnetje mee. De training is op woensdag van 14.30 uur tot 15.30 uur op ons veld aan de Weddeloop.

Ook voor andere leeftijden hebben wij teams die wel versterking kunnen gebruiken. Er is ook een recreantenteam dat met veel plezier één maal per week traint. Kijk op onze website www.hvv70.nl voor meer informatie of mail naar handbal@hvv70.nl voor de leeftijdscategorieën en trainingstijden.