Afbeelding
Foto: Roeivereniging Rijnland

Stem op Roeivereniging Rijnland voor de Sportprijs 2022!

Sport Sport

Gemeente Leidschendam/ Voorburg heeft onze vereniging aan de Vliet (op de grens met Voorschoten) genomineerd voor het onderdeel Sportclub 2022 vanwege onze internationale prestaties tijdens de FISA Masters 2022. 

45 landen, 3200 roeiers en 622 races over 1000 meter in verschillende boottypen en leeftijdscategorieën, vijf wedstrijddagen met om de 3 minuten een start: De FISA Masters is de grootste roeiregatta ter wereld.

Daar domineerden 36 Rijnland roeiers afgelopen september in het Franse Libourne de FISA Masters (het officieuze wereldkampioenschap voor roeiers ouder dan 27 jaar). Dit leverde in het verenigingsklassement de eerste plaats op. Dat is toch bijzonder: Roeivereniging Rijnland mag zich een jaar lang de best presterende roeivereniging ter wereld noemen. Als vereniging hier winnen betekent heel veel kwaliteit over de volle breedte. 

Wat zorgt er eigenlijk voor dat Rijnland er internationaal met kop en schouders bovenuit steekt? Plezier! De meeste mensen roeien al tientallen jaren met veel plezier met elkaar. Dat kan alleen maar bij een plezierige vereniging die goed op orde is: ervaren en bevlogen coaches, een mooie accommodatie aan prachtig roeiwater, betrokken inzet van veel vrijwilligers en een goed bestuur. Maar vooral de ontspannen sfeer en de gezelligheid: voor iedere ambitie is ruimte. Iedereen is welkom: jong of oud, ervaren zij-instromer of beginner, met of zonder beperking. In zo’n klimaat zijn mensen op hun best! Dat is het geheim van onze vereniging aan de Vliet. 

Genomineerd zijn betekent echter nog niet, dat je gewonnen hebt. Daarom vragen we u om uw stem uit te brengen via lv.nl/sportprijs tussen 13 februari t/m 26 februari 2023! 

Alleen met uw hulp kunnen we de sportprijs 2022 in de wacht slepen!

Nieuws overzicht

Het lijkt erop of de band tussen Voorschoten en Schoten in Vlaanderen weer aangehaald worden.
Schoten (B) wil stedenband met Voorschoten weer aanhalen 15 uur geleden 1
Afbeelding
Issoria Hospice & Thuis zoekt vrijwilligers 6 mei, 22:06
Afbeelding
Raadszaal in de olie 6 mei, 16:10 1
Sportfondsen-Voorschoten BV stelt golfbaan Het Wedde op 11 mei open.
Open dag op golfbaan Het Wedde, maak kennis met golf! 6 mei, 14:52 1
Wethouder Paul de Bruin, Harm van Os van installatiebedrijf Freek van Os en Esther Habers, directeur bibliotheek Voorschoten.
Gemeente plaatst 26 zonnepanelen op bibliotheek 6 mei, 14:09 1