Afbeelding
Foto: Hans Jonker

Meld je aan voor de hardloopcursus van De VoorschotenLoop!

Sport Sport

Wil jij het nieuwe jaar beginnen met hardlopen en heb je daar hulp bij nodig? Of wil je als gevorderde loper extra begeleiding en heb je behoefte aan de gezelligheid van loopmaatjes? Meld je dan aan voor de hardloopcursus van Voorschoten’97 Atletiek en sta op zondag 24 maart optimaal voorbereid aan de start van De VoorschotenLoop!

Voorschoten’97 Atletiek biedt nieuwe hardlopers aan om elf weken mee te trainen voor 10 euro. Het startnummer van De VoorschotenLoop krijg je er dan gratis bij. De eerste bijeenkomst is op zaterdag 6 januari om 9.00 uur bij Voorschoten’97. Daarna ben je welkom om elke zaterdag (9.00 uur) en/of woensdag (20.00 uur) aan te sluiten.

Als starter leer je van de ervaren trainers om stapsgewijs beter hard te lopen. Na elf weken ben je in staat om de finish van de 5 kilometer te halen. Een prestatie om trots op te zijn!

Ook gevorderde lopers zijn van harte welkom bij Voorschoten’97 om zich voor te bereiden op één van de afstanden van De VoorschotenLoop (5 kilometer, 10 kilometer, 10 Engelse Mijl). Ook hiervoor is de prijs 10 euro, inclusief startnummer.

Je sluit dan vanaf dinsdag 9 januari of woensdag 10 januari aan bij de dinsdag- of woensdaggroep. Op dinsdag is de training van 19.00 uur tot 20.30 uur en op woensdag van 19.45 uur tot 21.00 uur. Met gerichte interval- en duurtraining heb jij de juiste basis om op zondag 24 maart een topprestatie te leveren!

Meld je aan via Bert Boter: bjjboter@gmail.com.

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 13 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 22 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel gisteren
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37