Lifestyle, interieur, mode en sieraden. Genoeg te kiezen bij Depot 258 aan de Schoolstraat. Foto: VSK
Lifestyle, interieur, mode en sieraden. Genoeg te kiezen bij Depot 258 aan de Schoolstraat. Foto: VSK

De nieuwste collectie van Zusss! nu bij Depot 258

Zakelijk Ondernemer in beeld

Voorschoten - Sint en de Kerstman hoeven niet langer te zoeken: Depot 258 aan de Schoolstraat 258 is helemaal klaar voor de feestmaand. De winkel van Lisette Borghart en Michelle Polak bestaat nu ruim een jaar en de collectie is flink uitgebreid met talloze originele artikelen op het gebied van lifestyle, interieur, mode en sieraden. Zoals onder andere tassen en portemonnees van Chabo, armbanden en oorbellen van Biba, serviezen van Bunzlau Castle en het prachtige witte porselein van Räder. Maar het meest bijzondere is de nieuwe collectie van Zusss, het Nederlandse merk dat inmiddels al weer 10 jaar bestaat. Depot 158 beschikt over de volledige nieuwe collectie. Van kleding tot sjaals, bad en bed, koken en tafelen en nog veel meer. De collectie is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs zoals we van Zusss gewend zijn. En met leuke teksten als: die glimlach staat je goed, hé leukerd, geniet van de dingen, mijn favoriete plekje is naast jou of met jou is alles leuker… Niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen!
Op de avond van black friday, 23 november is Depot258 geopend met 10% korting op de hele collectie. Voor de feestdagen zijn er koopavonden op donderdagavond 29 november en donderdagavond 20 december van 19.00 tot 22.00 uur en op maandag 25 december van 12.00 tot 17.00 uur. Meer op www.depot258.nl.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 41 minuten geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 1 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 1 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 17 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 23 uur geleden