<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

13 juni ladies first, tijdens Ladies Night Autobedrijf Steyger

  Zakelijk

Een automobiel garage is niet direct een plek waar je verwacht 's avonds een gezellige groep dames tegen te komen. Tanja Poulissen, die samen met haar broer René eigenaar van het Automobiel Garage Steyger is, legt het uit.

door: redactie

Voorschoten - Het contact met mensen vinden wij leuk en belangrijk. Wij proberen regelmatig iets te organiseren waar wij mensen mee kunnen verrassen, daar worden wij zelf ook blijf van.. Daarom is er op 13 juni voor de tweede keer een ladies night bij Automobiel Garage Steyger. Net als vorig jaar belooft het weer een gezellige en vooral ook hilarische avond te worden met veel informatie, activiteiten en natuurlijk staat er voor de deelnemers een hapje en een drankje klaar.

Zo is Café Barrelzz is aanwezig om de gasten die avond te ontvangen met een heerlijk glas pro secco! Remco Hegi van de dierenspeciaalzaak Voorschoten komt vertellen hoe je verantwoord met je hond in de auto op vakantie kan gaan. Domino's pizza's levert niet alleen heerlijke pizza punten, maar er zijn ook kortingsbonnen voor de deelnemers. Atelier Kadootje, is er met originele handgemaakte kadootjes, er is een Tupperware verkoop, ArtStudioLeiden is vertegenwoordigd en iemand van Schoongebit.nl geeft informatie.

Maar natuurlijk is er ook aan de techniek gedacht. Er zijn twee workshops waarbij de dames leren wielen te verwisselen en hoe je vloeistof moet checken, daarnaast is er een quiz waarbij wij de kennis testen van de onderdelen onder de motorkap.

Het is flinke klus om dit alles te organiseren zegt Tanja, maar het is ook heel erg leuk omdat heel veel ondernemers hen medewerking hebben toegezegd. Reserveren voor de Ladies Night is niet persé noodzakelijk. 'Maar we vinden het wel fijn als we ongeveer weten hoeveel mensen er komen. Op onze facebookpagina of per email info@autosteyger.nl kun je je aanmelden. Tussen 19.00 en 21.00 uur kun je binnen komen lopen.

10 juni occasionshow
Overigens, wil Tanja nog kwijt, op tweede pinksterdag 10 juni, hebben wij weer een Occasion Show, ook daar hopen wij veel mensen te mogen ontvangen!

Autobedrijf Steyger
Leidseweg 420
2253 JP Voorschoten


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten