<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
De ondernemende Lisa Mulder-Van Kampen gaf Tokkelientje een nieuwe uitstraling en breidde ook de collectie uit. Foto: Vsk
De ondernemende Lisa Mulder-Van Kampen gaf Tokkelientje een nieuwe uitstraling en breidde ook de collectie uit. Foto: Vsk (Foto: )

Baby- en kinderkleding van Tokkelientje, lief, leuk en stoer!

  Zakelijk

Een eigen winkel met baby en kinderkleren, de droom van veel jonge moeders! De Voorschotense Lisa Mulder-Van Kampen had die droom ook, én… ze maakte het waar!

door: Redactie

Na haar opleiding TMO Modemanagement, kreeg Lisa al snel een uitdagende baan bij de HEMA waar ze meewerkte aan een nieuw concept 'easy to shop' om het winkelen aantrekkelijker te maken. 'Toch heb ik altijd een eigen zaak willen beginnen. Tijdens mijn zwangerschapsverlof kwam ik bij toeval in contact met de eigenaresse van Tokkelientje in Leiden. Zij wilde haar zaak verkopen en ik was meteen enthousiast om Tokkelientje over te nemen'.

Er brak voor Lisa een drukke tijd aan, haar zoontje Jack werd geboren en ondertussen kreeg de winkel een make-over. De uitstraling werd stoerder, er kwam een nieuw logo en er kwamen nieuwe merken. Duurdere én betaalbare merkkleding zoals Sproet & Sprout, de trendy kindercollectie van Scotch and Soda, stoere jeans in de kleinste maatjes van Levi's en de romantische kleertjes van het Franse merk Emile et Ida. 'Ik vind niet alleen de uitstraling belangrijk maar zeker ook het materiaal, de kleding moet comfortabel zitten', zegt Lisa. Tokkelientje heeft niet alleen kleding voor kinderen van 0 tot 16 jaar maar ook leuke kraamkadootjes, boeken en speelgoed.

Wie Tokkelientje op Instagram en Facebook volgt ziet dagelijks de nieuwste items en leukste weetjes over de winkel langskomen maar je bent pas echt op de hoogte als je zelf een kijkje neemt in deze gezellige winkel aan de Hogewoerd 10a in Leiden. Tokkelientje is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 tot 17.30 uur.

Hoewel Tokkelientje vanuit Voorschoten makkelijk en snel te bereiken is, heeft Lisa goed nieuws voor ons: vanaf 1 januari opent zij samen met Gabriëlle Kortekaas ook een winkel in Voorschoten, in het voormalige pand van Depot 258 aan de Schoolstraat. 'Het wordt niet alleen een winkel maar ook een kidscafé, een nieuw concept waar je kunt winkelen en gezellig een kop koffie met iets lekkers kunt nuttigen terwijl je kind in de speelhoek kan spelen. Maar, eerst ga ik nog bevallen van onze tweede zoon', zegt de onvermoeibare Lisa lachend.

Tokkelientje
Hogewoerd 10a - Leiden
www.tokkelientje.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten