<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Ondernemer in beeld

Welke ondernemer wint dit jaar de Ondernemersprijs?

  Zakelijk

Welke ondernemer moet volgens u de Ondernemersprijs Voorschoten 2019 winnen? De winnaar mag zich twee jaar lang de beste ondernemer van Voorschoten noemen. De prijs bestaat uit een fraai beeldje en een aanbod voor hulp in de vorm van begeleiding en advies voor de verdere uitbouw van zijn of haar bedrijf. En natuurlijk de eer en de publiciteit die erbij komt kijken.

De Ondernemersprijs Voorschoten wordt elke twee jaar uitgereikt. Doel van de prijs is om de ondernemerszin in het dorp te stimuleren. Een dorp zonder ondernemers is immers een dood dorp, om een quote van oud-voorzitter Hein Tipker van Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV) nog maar eens aan te halen. Alle (groepen) ondernemers en bedrijfsstarters werkzaam in of voor Voorschoten komen in aanmerking voor de prijs met uitzondering van banken en bedrijven/instellingen zonder winstoogmerk (non-profit) en uiteraard bestuurs- en commissieleden van de OVV en hun gezinsleden, huisgenoten en zakelijke partners. Iedere inwoner van en ondernemer in Voorschoten kan ondernemers voordragen.

In november krijgen alle voorgedragen (groepen) ondernemers de kans zich te presenteren aan een deskundige jury bestaande uit de ondernemers Leen Hoogvliet (Hoogvliet BV) en Trudy Kwik (KWIK Events & Relatiemarketing en Rrrollend Foodtruckfestivals) en notaris Mark Schwarze (BMS Notarissen). Zij beoordelen de kandidaten op een aantal criteria, zoals het vernieuwende karakter van hun activiteiten, maatschappelijke relevantie, plaatselijke, regionale, landelijke of internationale werkgelegenheid, duurzaamheid en doorgroei- en uitbouwmogelijkheden. Na de presentaties maakt de jury drie nominaties bekend. Tijdens de OVV-nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari 2020 wordt de winnaar bekendgemaakt. Eerdere winnaars waren Paul Bruijnzeels van restaurant La Casita in 2015 en de winkeliers van de Van Beethoven Winkellaan in 2017. Uw voordracht(en) kunt u tot en met 30 september met een korte motivatie sturen naar info@ondernemersverenigingvoorschoten.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten