Afbeelding

Zomersluiting Theehuis Jansland

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - Met de zomervakantie voor de deur gaan ook de leerlingen van Theehuis Jansland genieten van een welverdiende vakantie. Het theehuis is daardoor gesloten van zaterdag 8 juli tot en met maandag 21 augustus.

De afgelopen periode was voor de leerlingen en vrijwilligers een enerverende tijd. De voorbereidingen voor het 5 jarig jubileum vroegen om extra inzet en flexibiliteit van iedereen. Met als prachtig resultaat een mooi jubileumfeest op zaterdag 1 april.

Daarnaast heeft de oprichtster Petra Jansma recent haar werkzaamheden overgedragen aan het bestuur van Stichting Jansland. Haar gedreven inzet heeft er voor gezorgd dat Voorschoten een bijzondere werkervaringsplek te bieden heeft voor jongeren met een beperking in het autistisch  spectrum en/of met een spraak- en taalstoornis.

Om de continuïteit van de begeleiding van de leerlingen en van het theehuis te kunnen waarborgen is het bestuur altijd op zoek naar enthousiaste, nieuwe vrijwilligers die het team willen komen versterken. Voor meer informatie kijk op www.theehuisjansland.nl of stuur een email naar theehuisjansland@gmail.com.

Nieuws overzicht

Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 4 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 5 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 5 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 6 uur geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 22 uur geleden