Afbeelding

Elke woensdag seniorencafé Alettahof

Algemeen Evenementen

Voorschoten - Vorige week woensdag 26 juli hield Karel Hoorn in activiteitencentrum Alettahof een presentatie over de 'Blauwe Tram'. Karel Hoorn, bekend van de NVBS (Nederlandse Vereniging van belangstellenden in het Spoor- en Tramwegwezen), had een enthousiast verhaal dat soms werd aangevuld met opmerkingen uit het publiek.

Met behulp van veel foto's, die via een groot scherm waren te zien, ging Karel Hoorn vanuit Purmerend in Noord-Holland langzaam naar beneden en eindigde zijn uiteenzetting in Voorschoten. Sommige bezoekers herkende zelfs hun oude huis op de foto's en koesterden hun herinneringen aan de tijd dat de tram nog reed. Dat de 'Blauwe Tram' nog leeft onder de mensen bleek wel uit het feit dat het Seniorencafe dit keer tot de laatste stoel was bezet.

Activiteitencentrum Alettahof, Seniorencafe elke woensdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur, een gratis kopje koffie staat voor u klaar. Aletta Jacobsplantsoen 97, 2253 RP

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 1 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 1 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 1 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 7 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 19 uur geleden