<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Annemiek van Soest presenteert haar boek Leven zonder Kinderen op 27 maart in de bibliotheek Voorschoten.
Annemiek van Soest presenteert haar boek Leven zonder Kinderen op 27 maart in de bibliotheek Voorschoten. (Foto: )

Leven zonder kinderen, 12 vrouwen vertellen er over

"24 maart presenteert Annemiek van Soest (1968) haar eerste boek in de bibliotheek van Voorschoten. Voor haar boek interviewde zij twaalf vrouwen die vertellen over hun leven zonder kinderen."

Annemiek: 'In het jaar dat ik 50 werd, besefte ik dat ik me in een rustige periode bevond qua kinderloosheid. Vanaf mijn 30ste had ik in de emotionele achtbaan van mijn onvervulde kinderwens gezeten. Na mijn 40ste heb ik tijd besteed aan rouwen, afscheid nemen en aan samen verder. En ja, vanaf je 50ste is het dan even rustig.Ik heb bewust en ongewenst kinderloze vrouwen gesproken, en gemerkt dat het niet altijd zo zwart-wit is. Het leverde prachtige verhalen op, mooie inkijkjes in heel verschillende levens."
Op 24 maart vindt de boekpresentatie plaats in de bibliotheek Voorschoten.
De boekpresentatie sluit aan bij het thema van de Boekenweek (23 maart - 31 maart) 'De moeder de vrouw', om te laten zien dat niet elke vrouw vanzelfsprekend moeder is.

Boek: Leven zonder kinderen, 12 vrouwen vertellen | ISBN: 9789065232939


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten