<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Na carnavalskraker maakt schildersbedrijf Zitman & Co nu Bouwvak-lied

Voorschoten- Wilbur Zitman en Mario Mulder van het Voorschotense schildersbedrijf Zitman & Co zijn opnieuw de studio ingedoken. Deze keer geen carnavalskraker maar een lied over de Bouwvak. In februari scoorde het gelegenheidsduo hoge ogen met het lied 'Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand', dat ongeveer 300.000 views viraal ging op social media.

Met het oog op de Bouwvak die vandaag begint, hebben Wilbur en Mario weer samen een lied geschreven. "Het begon te kriebelen. Het succes van 'Je krijgt die kwast niet meer uit mijn hand' smaakte gewoon naar meer. We beleven er vooral heel veel lol aan en dat is het allerbelangrijkste", zegt directeur-eigenaar Wilbur Zitman.

Mario Mulder (1982) is geen onbekende in muziekland. De Haagse zanger werd bij het grote publiek bekend door zijn optredens in de TV-show Bloed, Zweet & Tranen (2015). In de volksmond wordt Mario de 'Haagse Hazus' genoemd. Na zijn debuut met het 'Wat Een Geluk' bracht Mario in november 2016 de single 'Dansen Op De Maan' uit.

Mario werkt inmiddels meerdere jaren als zzp'er/schilder bij Zitman & Co. "Toen ik een carnavalslied wilde maken, was Mario er meteen voor in. Dat het lied zo'n succes zou worden en zelfs de landelijke media én in Duitsland en België het nieuws haalde, was ongelooflijk kicken", zegt Zitman.

"We hebben niet de illusie dat we met dit lied over de Bouwvak hetzelfde gaan bereiken, maar in drie dagen tijd heeft het nu toch alweer meer dan 11.000 views gehaald op onze eigen Facebookpagina. We hebben weer veel gelachen in de studio en bij de opname van de clip. Onze mensen hadden er heel veel plezier in", aldus Zitman. "Dat zie je wel in de clip."

Het nummer en de clip 'Het is Bouwvak' is te zien op de Facebookpagina, maar ook op YouTube, Spotify en Deezer te zien en te beluisteren.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten