Op de website van de gemeente is ruimte voor hulpinitiatieven.
Op de website van de gemeente is ruimte voor hulpinitiatieven.

Gemeente biedt platform voor hulpinitiatieven

Algemeen Regio nieuws

(persbericht) De gemeente Voorschoten heeft haar gemeentelijke website omgebouwd vanwege het coronavirus. Zo kunnen we ruimte bieden aan alle lokale hulpacties en initiatieven die in Voorschoten worden georganiseerd. Daarnaast hebben we informatie vanuit de Rijksoverheid en het RIVM, zowel voor inwoners als voor ondernemers, overzichtelijk gebundeld.

Blijf naar elkaar omkijken
De coronacrisis heeft grote economische en maatschappelijke gevolgen. Verschillende instellingen in Voorschoten proberen inwoners daarom zo veel mogelijk bij te staan. Ook ontstaan er spontaan particuliere initiatieven. Locoburgemeester Paul de Bruijn: “Het college is trots op de initiatieven van onze inwoners, instellingen en ondernemers. De Voorschotense samenleving laat zich in deze moeilijke tijd van zijn beste kant zien. Daar willen wij op onze website graag een podium aan geven. Ik roep iedereen op om naar elkaar te blijven omkijken. Door deze initiatieven op onze website samen te brengen, hopen we dat een stukje makkelijker te maken. Maak er gebruik van!”

Meld initiatieven aan via redactie@wodv.nl
Initiatiefnemers kunnen hun informatie sturen naar redactie@wodv.nl. Kijk op www.voorschoten.nl voor de richtlijnen voor plaatsing.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Centrumondernemers onaangenaam verrast door huisvesting ambtenaren in centrum gisteren 13
André Ewijk heeft zijn Moments weer geopend. Genieten van heerlijk ijs!!
Moments is weer open! 2 mrt, 11:50 1
Afbeelding
Koudwatervrees 2 mrt, 10:00
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten 1 mrt, 16:07
Op dinsdagavond, woensdagmiddag en vrijdagochtend is de speelotheek in de bieb aan de Wijngaardenlaan open. Foto: Speelotheek
Statiegeldactie bij AH voor Speel-O-Theek Voorschoten 1 mrt, 12:00