<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Oud wethouder en Voorschotenaar Hans Horlings.
Oud wethouder en Voorschotenaar Hans Horlings. (Foto: )
Regio nieuws

‘Hans was een ongelooflijk aardige man’

(persbericht gemeente Voorschoten) Voorschotenaar en oud-wethouder Hans Horlings is dinsdag 31 maart op 58-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Hij laat een vrouw en dochter van 11 achter. Zijn overlijden zorgt in Voorschoten voor een golf van ontzetting, schrik en verdriet. 

Burgemeester Pauline Bouvy-Koene spreekt uit de grond van haar hart als ze over Hans Horlings praat. “Hans was een ongelooflijk aardige man. Zeer aimabel en bijna geen ruzie mee te krijgen. Hij heeft veel betekend voor het CDA Voorschoten en voor het dorp in het algemeen. Bij mij, het hele college en de gemeenteraad van Voorschoten overheerst het verdriet. Onze gevoelens gaan nu in de eerste plaats uit naar zijn naasten en we wensen hen veel kracht en sterkte. We leven op dit moment in een surrealistische wereld en ineens komt nu de bittere realiteit keihard binnen.”

Hans Horlings was van juli 2003 tot juli 2009 wethouder in Voorschoten met onder meer ruimtelijke ordening, bouwen en herstructureren, grondzaken, economische zaken, verkeer en vervoer, financiën, belastingen en bestuurlijke samenwerking in zijn portefeuille. Van 2006 tot 2009 was hij locoburgemeester.

Hans Horlings is altijd in Voorschoten blijven wonen, ook toen hij in 2011 aan de slag ging als wethouder van Midden-Delfland. Tot half maart jongstleden toen hij werd opgenomen in het ziekenhuis met ernstige verschijnselen van het coronavirus. Ondanks intensieve zorg is deze infectie hem helaas fataal geworden.

Er is een online condoleanceregister geopend op www.memori.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten