De naaimachine van Marjanne Mulder ratelt maar door, elke dag komen er nieuwe mondkapjes onder vandaan. Foto: Vsk
De naaimachine van Marjanne Mulder ratelt maar door, elke dag komen er nieuwe mondkapjes onder vandaan. Foto: Vsk

Kapjes voor goed doel

Algemeen

Mondkapjes zijn inmiddels een vertrouwd straatbeeld aan het worden. Of je wil of niet op enig moment zal zich toch een situatie voordoen dat je er een nodig hebt en dan kun je ze maar beter in huis hebben.

Nu het openbaar vervoer vereist dat je alleen met een mondkapje mag reizen worden de mondkapjes steeds schaarser en gaan steeds meer mensen zelf achter de naaimachine zitten.

De Voorschotense Marian Mulder, Lenie Faber en Ankie Hogendoorn deden dat ook. Ze maakten ze niet alleen voor zichzelf maar ze verkopen de mondkapjes voor een goed doel. De opbrengst gaat naar de LUMCvriendenStichting die het Willem-Alexander Kinderziekenhuis wil herinrichten om het ziekenhuis kindvriendelijker te maken.

De dames hebben inmiddels al ruim honderd mondkapjes verkocht en zijn van plan om er nog een tijdje mee door te gaan. De mondkapjes zijn te bestellen en kosten 4 euro, maar aangezien de opbrengst voor een goed doel is bestemd, mag u best wat meer betalen…. Voor informatie en bestellen kunt u kontakt opnemen met Marjanne Mulder 06 16272223.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 27 minuten geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 44 minuten geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 16 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 22 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 28 mrt, 09:00 27