Afbeelding

Opruimactie GroenLinks zaterdag 11 juli in de Vlietwijk

Algemeen

Persbericht GroenLinks Voorschoten 

Zaterdag 11 juli 2020 om 11.00 uur houdt GroenLinks Voorschoten een opruimactie in de Vlietwijk. Raadsleden zullen aanwezig zijn om in gesprek te gaan over gemeentelijke onderwerpen die bewoners naar voren brengen. Maar ook zal een groep vrijwilligers werk maken van het verwijderen van zwerfafval in de wijk.

We verzamelen om 11.00 uur bij het Vliethuis (buurtcentrum Vlietwijk) aan de Professor Einsteinlaan 2F. Daar vandaan lopen we de Vlietwijk in, en uiteraard houden we ons aan de 1,5 meter afstand.

GroenLinks gaat een aantal keer per jaar Voorschoten in om een deel van het dorp van zwerfafval te ontdoen. Nadat we eerder o.a. bij station Voorschoten, station De Vink en het Berkhoutpark zijn geweest, wordt het dus deze keer de Vlietwijk. De opruimers zullen vanaf het Vliethuis starten om de sloten en het groen in de Vlietwijk te ontdoen van het daar aanwezige plastic- en ander zwerfafval. Doe mee, en kom om 11.00 naar het Vliethuis (buurtcentrum Vlietwijk).

Wie een woonwijk en/of een urgente kwestie uit de wijk wil voordragen voor een volgende actie kan contact opnemen met raadslid Paul ‘t Lam (e-mail paul@glvs.nl).

Nieuws overzicht

Afbeelding
Huiselijk geweld en kindermishandeling: ook in Voorschoten 3 uur geleden
Afbeelding
Forescate Dames 1 wint met 3-1 van Alliance D1 3 uur geleden
Afbeelding
Volleybaljongens Gemini Kangeroes zoeken nieuwe spelers 3 uur geleden
Afbeelding
Spetterend glow feest voor 08-09-010!! 3 uur geleden
Afbeelding
'Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal sterker worden' 4 uur geleden