Afbeelding

De Ru Service voortaan ook op zaterdagochtend geopend

Algemeen

De Ru Service breidt de openingstijden uit. Vanaf nu is het bedrijf aan de Industrieweg 50C op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur open voor reparaties. ‘Iedereen kan langskomen. Als het kan, repareren we direct, moeten er onderdelen worden besteld, dan duurt het wat langer, zeggen Gerard de Ru en Remko Meijer. Het bedrijf is op zaterdag ook open voor accessoires als stofzuigerzakken, snoertjes, batterijen en meer.

De Ru Service verhuisde in mei dit jaar van de Voorstraat naar de Dobbewijk waar kantoor en werkplaats gevestigd zijn. Het pand is te vinden aan zijweg van de Industrieweg. De Ru is al bijna 50 jaar het aanspreekpunt voor reparatie van alle elektronica. Van televisies tot wasmachines, vaatwassers, koelkasten, audio en meer. Eigenaren Gerard en Remko hebben tientallen jaren ervaring in elektronica. ‘Met die kennis en ervaring kunnen wij de meeste reparaties zelf uitvoeren. Vaak doen we dat bij mensen thuis, bijvoorbeeld aan witgoed en keukenapparatuur maar soms is het handig om even langs te komen. Daarvoor zijn we nu speciaal op zaterdagochtenden geopend. In onze nieuwe werkplaats is daar alle ruimte voor.’
De Ru is nog steeds aangesloten bij inkooporganisatie Electroworld waardoor het bedrijf nieuwe elektronische apparaten tegen concurrerende prijzen kan aanbieden. Datzelfde geldt voor inbouwen van keukenapparatuur. ‘Wij komen wel altijd eerst inmeten en brengen advies op maat uit. Dan kom je nooit voor onaangename verrassingen bij aflevering te staan. Dat geldt trouwens ook voor televisie en audio. Bij aflevering zorgen wij er voor dat het apparaat helemaal gebruiksklaar is, dat alle zenders ingesteld zijn en de wifi en cai-aansluiting prima werken.’

De winkel in de Voorstraat is dicht maar wie in de etalage nog koopjes ziet, kan De Ru bellen op onderstaand nummer. De Ru Service is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur. 

De Ru Service
Industrieweg 50c en 50d
T: 071-5612616
W: www.deru.nl
E: info@deru.nl

Afbeelding

Nieuws overzicht

Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 5 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 5 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 6 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 6 uur geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 23 uur geleden