Logo voorschotensekrant.nl
Het Wapen van Voorschoten wenst u gezellige feestdagen
Het Wapen van Voorschoten wenst u gezellige feestdagen (Foto: Ellen de Vette)

Gezocht: verhalen over het Wapen van Voorschoten

Er verschijnt een boek over het Wapen van Voorschoten. Life In Letters is enige tijd geleden begonnen met het schrijven van het manuscript en het verzamelen van fotomateriaal. Naast het belichten van de geschiedenis van dit Grand Café annex restaurant in het hart van Voorschoten, ligt het accent vooral op de verhalen achter de uitbaters, het personeel en de bezoekers die het Wapen door de jaren heen kende.

Door: Nico Fennes | Life In Letters

Elke tijd in de geschiedenis van het Wapen kent wel markante figuren. Het waren van die typische personen die zich op een of andere manier met hun voorkomen manifesteerden. Ze haalden iets bijzonders uit of gedroegen zich zodanig dat ze er in de meute uitsprongen en iedereen hen wel kenden. Dat meestal in positieve zin. De verhalen achter de mens, uiteenlopend van kleine anekdotes tot een uitgebreid portret, maken een boek over het Wapen aantrekkelijk en zullen ruim aandacht krijgen.

Life In Letters wil graag in contact komen met mensen die hun persoonlijke verhaal willen delen of over interessant fotomateriaal beschikken. Gaandeweg zal er van alles voor de dag komen waaruit we een selectie maken om een rijk geïllustreerd boek over het Wapen van Voorschoten samen te stellen. Contact: info@life-in-letters.nl of 06-387167605

Meer berichten