Afbeelding

Gemini Kangeroes JC1 volleybalkampioen !!

Algemeen

In een bloedstollend spannende laatste competitiewedstrijd in Hoofddorp, was het afgelopen zaterdag 21 mei zover: de volleybaltitel voor team JC1 van Gemini Kangeroes !!

Tot aan de laatste wedstrijd was het spannend in de competitie. VCO Oegstgeest en Gemini Voorschoten stonden bovenaan in de ranglijst. Evenveel punten, evenveel sets gewonnen, alleen het totale puntenaantal was voor Gemini ietsje hoger tot deze wedstrijd. 

Kortom: de wedstrijd tegen VCH van zaterdag zou de beslissing brengen. Bij 3-1 of 4-0 winst van onze kanjers, zou het kampioenschap binnen zijn. 

De eerste twee sets werden simpel gewonnen. In de derde set, bij een achterstand van 21-16, moest coach Daan Meijs noodgedwongen ingrijpen. Een time-out, met de allerlaatste tips en aanwijzingen voor de spelers. Zodoende werd ook de derde set alsnog binnengesleept met 25-21. Het kampioenschap veilig gesteld. Wat een formidabele prestatie van het team en coach, die in hun eerste ‘serieuze’ volleybalseizoen meteen eerste worden. 

Joen, Sem, Jasmin, Valerie, Iris, Dion en Feline spelen al volleybal sinds de mini’s. Zij worden zeer enthousiast en kundig gecoacht door Daan en verschillende hulptrainers. De chemie is er vanaf het begin. Een paar jaar mini-toernooitjes in de regio volgen. Dan erna een echte competitie dit seizoen. Het team traint twee keer per week, en raakt steeds meer op elkaar ingespeeld, resulterend in dit schitterende kampioenschap. 

Wil jij ook wel eens een keer de sport volleybal proberen ??
Mail naar de vereniging voor een proeflesje. Gemini jeugd traint op dinsdag van 17.00- tot 18.15u en op vrijdag van 18.00-19.15uur. Voor meer informatie, mail naar Info@gemini-kangeroes.nl 

Ook voor recreanten heeft de club nog ruimte. Kom vooral een keertje lekker volleyballen in de Vliethorst.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 9 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 11 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 16 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 23 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk gisteren