Afbeelding

Overvloed

Algemeen

Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met manifestatie en overvloed. Er zijn veel boeken over geschreven en er zijn cursussen die je leren hoe manifestatie toe te passen.

door: Raheleh Tajic

De meeste mensen willen voor zichzelf een dure auto, een groter huis en mooie spullen. Ik wil niet zeggen dat het niet mag, ik ben niet tegen rijkdom maar ik wil je aandacht vestigen op wat je nú hebt.

Overvloed beperkt zich niet alleen tot de materiële wereld. Overvloed kan in alles zijn. Veel mensen die mij kennen weten dat ik uit Teheran Iran kom.

Als ik alles wat ik hier heb vergelijk met wat ik in Iran zou hebben, kan ik veel opnoemen. Mijn leven is hier veel rijker dan daar. Ik heb hier vrijheid om mijn eigen kleren te kunnen kiezen. Ik mag zonder hoofddoek met een topje en een korte broek in de mooie zomer buiten wandelen. Maar daar kon ik dat niet. Ik heb hier dichtbij mijn woonplek een mooie natuurgebied waar ik elke dag met mijn hond kan wandelen. Teheran is een drukke stad, daar heb je niet overal mooie natuur en door de vele auto’s heb je ook niet z’n schone lucht als hier. Ik kan hier alle boeken of alle cursussen die ik graag wil hebben, vinden of volgen. Die kans had ik daar niet. Daarnaast ben ik gezond en kan ik mij zonder beperking bewegen. Ik heb mooie mensen om mij heen die mij begrijpen en ik kan mooie gesprekken met hen hebben. Mensen die van mij houden. Mensen die ik liefde kan geven. Deze zijn allemaal mijn rijkdom.

Ik voel me rijk van binnen. Als ik kijk naar wat ik heb en ik ben er dankbaar voor, ik zie het niet als iets vanzelfsprekends. Dankbaarheid is een van de mooiste dingen die mijn energie kunnen verhogen.

Ik geloof in de wereld van energie. Ik geloof dat gelijke de gelijkende naar zichzelf toetrekt. Dus als mijn energie zuiver, puur en hoog is, trek ik meer mooie dingen naar me toe. Ik krijg mooie kansen of mensen komen op mijn pad die bereid zijn mij te helpen.

Wees dankbaar voor wat je hebt (streamer)

Wil je overvloed? Wees dan dankbaar voor wat je hebt. Ook al is het iets heel kleins. Verhoog je energie. Buig je gedachten om van armoede naar rijkdom, door dankbaarheid te tonen voor alles wat je hebt.

Als je merkt dat je jezelf aan het vergelijken bent, weet dan dat je in een lage energie ziet. Kijk naar jezelf en noem je mooie eigenschappen. Benoem de mooie kwaliteiten die je hebt. Denk aan die momenten waarop je iemand blij hebt gemaakt.

Dit is bewust je gedachten kiezen. Kies gedachten die je een goed gevoel geven.

Verander je gedachten, verander je energie en verwacht wonderen in je leven.

Wonderen bestaan nog!

Raheleh Tajic is homeopaat en focust zich op holistische geneeswijzen

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 5 uur geleden 2
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 23 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 23 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 23 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 23 uur geleden