Afbeelding

Gemeente presenteert inkoopactie voor energiebesparende maatregelen

Algemeen Gemeenteberichten

(Persbericht) Woont u in een grondgebonden koopwoning in Voorschoten? Wilt u graag duurzamer wonen en geld besparen op uw energierekening? De gemeente Voorschoten heeft een inkoopactie voor zonnepanelen, glasisolatie, spouwmuur- en vloerisolatie en hybride warmtepompen. Het bedrijf Winst uit je woning voert de actie voor de gemeente uit. Meedoen kan nog tot 30 april. 

Tijdens de actie koopt een grote groep huiseigenaren gezamenlijk energiebesparingsmaatregelen in. Het belangrijkste voordeel van dit gezamenlijk inkopen is dat eigenaren worden ontzorgd. Al het uitzoekwerk wordt gedaan: alle partijen en wat zij bieden legt Winst uit je woning naast elkaar.

Ook neemt Winst uit je woning het aanvragen van subsidie uit handen. Na aanmelding krijgt u onafhankelijk advies en offertes op maat. De offertes die u krijgt zijn vrijblijvend; het staat u vrij om elders een andere offerte aan te vragen en/of van het aanbod af te zien.

Duurzaamheid hoog op de agenda
“Duurzaamheid staat hoog op de agenda en daar hoort het ook te staan”, vindt wethouder Hans van der Elst. “Dat geldt wereldwijd, dat geldt in Nederland en dat geldt natuurlijk ook voor Voorschoten. Vandaar dat we zo graag aansluiten bij de actie van Winst uit je woning.”

De wethouder ziet dat steeds meer inwoners energiebesparende maatregelen nemen. “Dat juich ik van harte toe. Ik zou elke huiseigenaar die dat nog niet deed, maar wel in staat is om er de middelen voor vrij te maken, willen oproepen om deze maand van de actie gebruik te maken.”

Lokale bedrijven actief benaderd
Winst uit je woning biedt veel bedrijven, natuurlijk ook lokale, de kans om mee te doen aan de inkoopactie. Zij zijn actief benaderd en ook heeft de gemeente een wervingsbericht geplaatst. De bedrijven die door Winst uit je woning zijn geselecteerd voor deze inkoopactie voldoen aan strenge voorwaarden op het gebied van kwaliteit, service en garantie. Ook zijn de prijzen concurrerend.

Wilt u meedoen? Meld u voor 30 april. Ga naar winstuitjewoning.nl/voorschoten/inkoopactie en maak gebruik van deze kans om op een makkelijke manier uw woning te verduurzamen.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over de gezamenlijke inkoopactie? U kunt contact opnemen met de helpdesk van Winst uit je woning door te bellen naar 023 583 69 36 of te mailen naar info@winstuitjewoning.nl. Of stel uw vraag aan de gemeente via duurzaam@voorschoten.nl. We denken graag met u mee.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Burgemeester reikt Koninklijke Erepenning uit aan Muziekvereniging Laurentius 30 minuten geleden
Afbeelding
Vinder rijbewijs neem svp contact op 7 uur geleden
Afbeelding
Zware fietsen niet meer welkom??? 22 sep., 14:27
Afbeelding
Samen een terrasje pikken! 22 sep., 14:24 1
Afbeelding
Wethouder Hubert Schokker geeft startsein Stoptober 22 sep., 13:52