Afbeelding

Rotary start eindsprint met verkoop voor badeendjesrace

Algemeen Regio nieuws

Zaterdag 17 juni organiseert Rotary Club Voorschoten-Leidschendam een badeendjesrace. De opbrengst is bestemd voor Stadstuin Rusthout en stichting Leergeld afdeling Leidschendam-Voorburg/Voorschoten. Vandaag start de eindsprint voor het verkopen van badeendjes. 

Zaterdag 17 juni om 14.00 uur laten Rotaryleden zoveel mogelijk verkochte eendjes te water in de Konstancin-Jeziornavijver naast Westfield Mall of the Netherlands. Wie wil meedoen koopt een of meer loten. Elk lotnummer komt overeen met het nummer op een eendje. 

De brandweer van Leidschendam-Voorburg gaat de eendjes naar de finish spuiten. Voor de eendjes die als eerste over de finishlijn komen zijn mooie prijzen te winnen. 

Winkelend publiek kan de verkoopstand van badeendjes de komende weken tegenkomen bij de Albert Heijn-filialen in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg en de Schoolstraat in Voorschoten. Dinsdag 13 juni staat de stand op de markt in Leidschendam. 

Via www.rcvl-badeendjesrace.nl zijn de badeendjes ook online te koop. De winnaars ontvangen telefonisch of per e-mail bericht.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Nieuw bestuur Vereniging Noord Hofland en Frans Bakker erelid 11 uur geleden
Afbeelding
Veurs Lyceum doet mee aan Rijnlandcup 11 uur geleden
Afbeelding
VVD: Belangrijke stappen voor woningenbouw Voorschoten 20 uur geleden
Afbeelding
Archeo-workshop voor kinderen in Museum Voorschoten 20 uur geleden
Afbeelding
Wethouder Hubert Schokker start campagne 'Voorschoten gaat voor afval scheiden' 5 jun., 11:01 1