Afbeelding

Er is weer een nieuwe Voorschotense Krant

Algemeen

De Voorschotense Krant van oktober staat al online op onze website www.voorschotensekrant.nl bij krant online! Morgen wordt hij bezorgd en ligt hij op de afhaaladressen: CIGO Van Beethovenlaan, Hoogvliet, Jumbo, AH, uitgang parkeergarage Deltaplein, Verhoog Dierenspeciaalzaak, Moerkerk Plantenparadijs, Epskamp Autodeal, Bibliotheek en Klanten Contact Centrum Gemeente Voorschoten, het Gezondheidscentrum Multatulilaan en op de leestafels bij de horeca. 

Het is weer een flinke krant geworden, aandacht voor natuurlijk Halloween, de intocht van Sinterklaas in het centrum van Voorschoten, maar ook de verkiezingen en het jongerenverkiezingsdebat dat de Voorschotense Krant organiseert met Het Wapen van Voorschoten. Verder vertellen ondernemers en inwoners hun verhaal, mooie bijdragen van onze columnisten en veel advertenties van Voorschotense winkeliers en ondernemers. Dat laatste zijn wij blij mee, want zonder advertenties geen gratis huis-aan-huis krant!

De volgende krant verschijnt 24 november en 22 december komt de laatste krant van dit jaar uit. In die krant wensen veel ondernemers en organisaties hun klanten en leden met hun advertentie ‘gezellige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!’

Voor advertenties zie onze website voor tarieven en verschijningsdata.

Nieuws overzicht

De bewoners van het Geestwoningpad hebben zich verenigt.
Nieuwe bewonersvereniging Geestwoningpad 11 minuten geleden
Afbeelding
Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge bij TV Forescate! 5 uur geleden
Afbeelding
Als je twee autodeuren nodig hebt..... 8 mei, 08:27 1
Het lijkt erop of de band tussen Voorschoten en Schoten in Vlaanderen weer aangehaald worden.
Schoten (B) wil stedenband met Voorschoten weer aanhalen 7 mei, 14:47 1
Afbeelding
Issoria Hospice & Thuis zoekt vrijwilligers 6 mei, 22:06