Afbeelding
Foto:

De Voorschotense Krant valt weer op de mat!

Algemeen

De Voorschotense Krant van november wordt vandaag bezorgd en staat vanaf 10.00 uur op onze website www.voorschotensekrant.nl bij krant online! Vanaf vanmiddag ligt hij op de afhaaladressen: CIGO Van Beethovenlaan, Hoogvliet, Jumbo, AH, uitgang parkeergarage Deltaplein, Verhoog Dierenspeciaalzaak, Moerkerk Plantenparadijs, Epskamp Autodeal, Bibliotheek en Klanten Contact Centrum Gemeente Voorschoten, het Gezondheidscentrum Multatulilaan en op de leestafels bij de horeca. 

Het is weer een flinke krant geworden, met natuurlijk veel aandacht voor de activiteiten in de decembermaand zoals de intocht van Sinterklaas in het centrum van Voorschoten, het optreden van de Pietenband en alles wat de laatste maand van het jaar zo gezellig maakt. Ook in deze krant vertellen Voorschotense ondernemers en inwoners hun verhaal, mooie bijdragen van onze columnisten en veel advertenties van Voorschotense winkeliers en ondernemers. Dat laatste zijn wij blij mee, want zonder advertenties geen gratis huis-aan-huis krant!

De volgende krant verschijnt 22 december, de laatste krant van dit jaar uit. In die krant wensen veel ondernemers en organisaties hun klanten en leden met hun advertentie ‘gezellige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!’ Een feestdagenadvertentie kunt u plaatsen door contact op te nemen via: redactie@voorschotensekrant.nl.

Voor adverteren,  zie onze website voor tarieven en verschijningsdata.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Als je twee autodeuren nodig hebt..... 20 uur geleden 1
Het lijkt erop of de band tussen Voorschoten en Schoten in Vlaanderen weer aangehaald worden.
Schoten (B) wil stedenband met Voorschoten weer aanhalen 7 mei, 14:47 1
Afbeelding
Issoria Hospice & Thuis zoekt vrijwilligers 6 mei, 22:06
Afbeelding
Raadszaal in de olie 6 mei, 16:10 1
Sportfondsen-Voorschoten BV stelt golfbaan Het Wedde op 11 mei open.
Open dag op golfbaan Het Wedde, maak kennis met golf! 6 mei, 14:52 1