Afbeelding
Foto: Repair Café

Repair Café op 24 februari

Algemeen Regio nieuws

Zaterdag 24 februari 2024 is Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108. 

Repair Café Voorschoten is altijd op de laatste zaterdag van de maand geopend, uitgezonderd in de maanden juli en december. 

Onze groep vrijwilligers staan dan weer klaar voor het herstellen van alle defecte huishoudelijke apparaten, zoals stofzuigers, licht-armaturen en koffiezetmachines, kortom alle apparaten met een snoer en stekker. 

Daarnaast bent u ook welkom voor kapot meubilair, speelgoed, gereedschappen en kleine fietsreparaties en wij kunnen uw messen en scharen slijpen.

Een bezoek aan Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen vragen wij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige bijdrage van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en materialen kunnen aanschaffen. 

Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn filiaal Voorschoten.

Meer informatie: repaircafevoorschoten.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Zeer muzikaal samenspel Pantelis Protopapas Quartet bij PJPJ Voorschoten gisteren
Jeroen van Dijken VVD Zuid Holland (l)  en Jaap Haubrich VVD Voorschoten.
VVD Voorschoten blij met toekomstig Lammenschansplein gisteren
Afbeelding
Ruim 100 zwemdiploma's uitgereikt in zwembad Het Wedde! 19 feb, 10:53 1
Afbeelding
PvdA en GroenLinks: Leegstand centrum bedreigt levendigheid dorp! 19 feb, 08:53 2
Afbeelding
Big Band komt naar Voorschoten! 17 feb, 14:45 1