Afbeelding
Foto:

Activiteiten meivakantie bij Intratuin

Algemeen

Intratuin organiseert de hele meivakantie de leukste activiteiten. Geweldig nieuws! Intratuin organiseert deze meivakantie de leukste activiteiten voor jong en oud. 

Er wordt afgetrapt met een koningsontbijt dat in het teken van koningsdag staat. Daarnaast kunnen je kids tijdens de kidsworkshop (13:30-14:30) een kroontje knutselen. Tijdens de workshop kun je zelf in de proeftuin onder andere genieten van onze koningsdeal; een oranje tompouce en koffie voor slechts €4,99! 

29 april trappen we de week af met de eerste voorronde van heel de Bollenstreek bakt kids. De tweede ronde vind plaats op 1 mei. Hier strijden kids samen met hun bakkermakker voor een plekje in de grote finale van 4 mei. Wie mag zich uiteindelijk bekronen tot meesterbakker van de Bollenstreek? 

Verder zijn er diverse andere kidsworkshops waarbij je kids samen met vriendjes of vriendinnetjes de leukste dingen knutselen zoals een wandhanger, kriebelbeestjes en een regenboogwolk. Ook tijdens deze workshop kun je zelf lekker bijkomen en bijkletsen in de proeftuin met een bakje koffie en lekkernij. 

Tot slot rijdt onze bekende Intratuin Express de hele meivakantie rond en zijn er diverse speurtochten waarbij je als vrolijk tuinhulpje opzoek gaat naar nuttige beestjes boven de grond. Kom dus zeker even langs om van de leuke activiteiten te kunnen genieten. Het gaat een leuke en gezellige meivakantie worden!

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink riep tijdens dodenherdenking op tot verdraagzaamheid.
Dit nooit meer....... en toch..! 3 minuten geleden
Aat Stahlie draagt de voorzittershamer over aan Wilma Zoetemelk. Foto Willem van der Graaf
Wilma Zoetemelk volgt Aat Stahlie op als nieuwe voorzitter van de VOV 13 uur geleden 7
GroenLinks Voorschoten ging op bezoek bij Groen Schoten in België.
GroenLinks Voorschoten ontmoet Groen Schoten 3 mei, 16:10 1
Afbeelding
Repair Café op 25 mei 2 mei, 15:32
Afbeelding
Informatiebijeenkomsten over aanpassing Europaweg en Lammenschansplein 1 mei, 17:33