Afbeelding

Opening Kerstshow Intratuin Lisse: groot succes!

Algemeen

Afgelopen weekend bracht Intratuin Lisse een vleugje magie naar de regio met de betoverende opening van hun kerstshow, compleet met zingende herten, dansende elanden en een overvloed aan glinsterende lichtjes. Het hoogtepunt? De langverwachte opening van de kerstshow, die een ongekend succes bleek te zijn! En om het nog specialer te maken, kreeg de opening een vleugje roze glamour, want niemand minder dan Barbie zelf knipte het roze lint door. Bezoekers uit de hele regio en ver daarbuiten lieten zich betoveren door de wonderlijke wereld van ‘Verwonderland’.

De magie begon zodra bezoekers onder de roze ballonnenboog doorgingen en werden begroet door adembenemende kerstversieringen, schitterende lichtjes en prachtig versierde kerstbomen. Barbie begroette iedereen met een stralende glimlach en poseerde enthousiast voor foto’s. De Kerstman stond ook klaar voor een gezellig praatje en een vrolijke foto.

In de Proeftuin konden gasten genieten van warme apfelstrudel of zich te goed doen aan een speciaal ontworpen Barbie-burger. Maar ook voor de jonge bezoekers was er genoeg te beleven. Ze konden hun eigen kerstversieringen maken, smullen van suikerspin of een ritje maken in een van de attracties. De theekopjesattractie, de roze Barbie-auto en het feestelijke treintje waren een groot succes en zullen zeker nog veel plezier brengen aan toekomstige bezoekers.

Met de officiële opening van de kerstshow staat Intratuin Lisse nu klaar om iedereen te verwelkomen in het magische Verwonderland. Of je nu inspiratie zoekt voor je kerstdecoratie, op zoek bent naar een speciaal cadeau, of gewoon wilt genieten van de unieke kerstsfeer, Intratuin Lisse heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk kerstseizoen. Kom langs en laat je betoveren door de kerstshow van Intratuin Lisse!

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Huiselijk geweld en kindermishandeling: ook in Voorschoten 3 uur geleden
Afbeelding
Forescate Dames 1 wint met 3-1 van Alliance D1 4 uur geleden
Afbeelding
Volleybaljongens Gemini Kangeroes zoeken nieuwe spelers 4 uur geleden
Afbeelding
Spetterend glow feest voor 08-09-010!! 4 uur geleden
Afbeelding
'Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal sterker worden' 4 uur geleden