<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Regio nieuws

Puzzelen bij brandweermuseum Voorschoten

  Cultuur

Persbericht Brandweermuseum. Na het daverende succes van de Oranje Expeditie op Koningsdag met ons spuitspel is het zaterdag 14 mei weer tijd voor de maandelijkse opening. 

We zijn weer van 10-12 uur te bezoeken voor jong en oud. Voor de jeugd hebben we een echte brandweerautopuzzel. We zijn benieuwd wie deze auto in elkaar puzzelt. Er zijn nog meer nieuwe brandweerauto’s in onze vitrines te zien. Als lid van de Voorschotense oldtimer vereniging zijn we met Spuit 41 op de 1e voorjaarsdag geweest waar veel bezoek op af kwam.

Kleinschalige 112-dag op 17 augustus
Ook zijn er vorderingen te melden over het voornemen voor een kleinschalige 112-dag. Voorheen was deze dag een onderdeel van de Jeugd Vakantie Bezigheden. Van de Politie hebben wij te horen gekregen dat ze toestemming hebben om aanwezig te zijn en ook een lijntje naar de ambulancedienst is gelegd. Zelf hebben wij ideeën voor een nieuw spuitspel en de verdere indeling van de dag. Het wordt een dag voor de jeugd. Zet daarom dus 17 augustus in je agenda! Via onze social media kanalen houden we je op de hoogte de komende tijd.

Het Brandweermuseum is te vinden aan de achterkant van de brandweerkazerne. Ingang aan de Zwaluwweg.     


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten