<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Paul
Politiek

GroenLinks bedankt kiezers

  Politiek

(ingezonden door GroenLinks) Wat een uitslag! Afgelopen woensdag stemden meer mensen GroenLinks dan ooit tevoren. Meer dan twee keer zoveel mensen stemden GroenLinks als bij de vorige Statenverkiezingen! Zeer waarschijnlijk gaan wij met vijf Statenleden ons hard maken voor onze idealen. Vijf Statenleden om het GroenLinks geluid te vertolken dat de afgelopen weken overal in Zuid-Holland klonk en op 10 maart bij de klimaatmars uit duizenden kelen klonk. 

In Zuid-Holland is een andere partij die het huidige rechtse beleid wil veranderen de grootste geworden. Zij hebben Hans Wiegel voorgesteld als informateur. DENK heeft vervolgens voorgesteld Job Cohen mee te laten informeren, om recht te doen aan de uitslag. Een uitslag waarbij ook links, GroenLinks, heeft gewonnen.

Binnenkort merken wij of Forum voor Democratie openstaat voor ideeën van andere partijen, waarna de informatie begint. Daarbij zullen de informateur(s) bij de partijen informeren welke coalitie zij voor zich zien. Wij zullen ze informeren dat wij graag deelnemen in een coalitie die de klimaatverandering wil aanpakken, die zich wil inzetten voor al onze inwoners en voor de natuur. Een coalitie die wil samenwerken en verbinden. Daar staan wij voor en daar gaan wij voor. 

Hartelijk dank aan al onze kiezers die dit mogelijk hebben gemaakt. Bedankt voor je stem!

Wil je meer doen om je idealen waar te maken? https://wordlid.groenlinks.nl 

Of kom langs op onze groene borrel van woensdag 3 april (20.00 café de Lindeboom, Voorstraat 40).


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten