<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Links Hans Toor (sponsorcommissie Voorschoten'97) en sponsor Mathieu Hilgersom (Hilgersom Tekstproducties) zetten hun handtekening onder een zesjarig contract. Foto: V'97 atletiek
Links Hans Toor (sponsorcommissie Voorschoten'97) en sponsor Mathieu Hilgersom (Hilgersom Tekstproducties) zetten hun handtekening onder een zesjarig contract. Foto: V'97 atletiek
Sport

Voorschoten'97 Atletiek krijgt nieuwe clubkleding

  Sport

Voor het eerst in 23 jaar krijgt Voorschoten'97 Atletiek nieuwe clubkleding. Een werkgroep heeft zich met veel enthousiasme ingezet om deze mijlpaal in samenwerking met Wout Bergers Sport en kledingmerk Craft te realiseren. Met Hilgersom Tekstproducties hebben zij ook een nieuwe shirtsponsor gevonden. Afgelopen donderdag zetten de club en sponsor hun handtekening onder een contract van zes jaar. Tijdens de Voorschotenloop op zondag 15 maart dragen de leden het tenue voor het eerst.

Nieuwe clubkleding is een langgekoesterde wens van iedereen die de atletiektak van Voorschoten'97 een warm hart toedraagt. De vorige clubkleding was verouderd en niet meer voorradig. De nieuwe tenues hebben een compleet andere uitstraling. Naast de frisse moderne stijl en het perfecte materiaal van Craft zijn ook de kleuren opvallend. De club heeft het geel en groen vervangen door alleen groen. De werkgroep heeft deze keuze gemaakt, omdat het hierdoor mogelijk is om de complete kledinglijn van Craft aan te bieden aan de leden. Overal staat het logo van de club op.

Nieuwe sponsor
Alle (toekomstige) leden krijgen gratis een wedstrijdshirt of -singlet. Dit is mogelijk door sponsor Hilgersom Tekstproducties, een Leids bedrijf dat zich richt op het schrijven van teksten en het verzorgen van de communicatie en PR voor sportieve bedrijven, instellingen en organisaties. Eigenaar Mathieu Hilgersom heeft zich voor minimaal zes jaar als shirtsponsor aan de club verbonden. Hilgersom loopt zelf bij de club en is ook als vrijwilliger actief voor onder andere de realisatie van de nieuwe atletiekbaan en de organisatie van de Rendierenloop. Bovendien zit zoon Bas bij de pupillen van Voorschoten'97 Atletiek.

"Als sponsor van de wedstrijdkleding kan ik de club een grote stap verder helpen. Niet alleen gaan de atleten erop vooruit, het is ook goed voor de uitstraling van de club. Want laten we eerlijk zijn, die oude kleding kon natuurlijk niet meer", zegt Hilgersom die blij is dat zijn bedrijf vanaf nu zichtbaar is op veel sportieve evenementen. "Ik richt mij als schrijver en communicatiespecialist volledig op de sportbranche. Dit is dan ook goed voor de naamsbekendheid van Hilgersom Tekstproducties. Maar ik vind het vooral heel leuk dat straks alle atleten van Voorschoten'97 met mijn logo op de borst lopen. Ik ben daar hartstikke trots op."

Onderscheiden
Ook Matthijs Ferguson, interim-voorzitter van Voorschoten'97 Atletiek, is blij met de nieuwe kleding. "De zoektocht naar een sponsor duurde niet lang, omdat Mathieu direct aangaf te willen helpen. In zijn bedrijf hebben wij een sponsor gevonden die de club een warm hart toedraagt en ons bovendien voor een lange periode in het nieuw wil steken. Het is in de atletieksport belangrijk om je met het tenue te onderscheiden. We profileren ons nu op een positieve manier bij de omliggende verenigingen. Het is daarnaast geweldig dat we met Wout Bergers Sport als lokale ondernemer een enthousiaste partner hebben die goed met ons meedenkt."

Alle leden hebben vorige week de mogelijkheid gekregen om de nieuwe clubkleding te passen. De reacties waren zeer positief. Zij krijgen hun shirt of singlet in de week van 9 maart. Tijdens de Voorschotenloop op zondag 15 maart mogen zij deze voor het eerst dragen. De club hoopt dat er tijdens dit evenement een 'groene zee' van atleten zal zijn.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten