Afbeelding

Volleybaljeugd Gemini - Kangeroes in de prijzen

Sport Sport

De jongste volleyballers van de Voorschotens club Gemini - Kangeroes hebben zaterdag 15 april het competitieseizoen goed afgesloten.

In de categorie jeugd tm 12 jaar, ook wel de CMV-competitie (Cool Moves Volleybal), kwamen afgelopen seizoen maar liefst zeven teams van Gemini uit in de zes verschillende niveaus.

Zaterdag 15 april werd in sporthal de Wasbeek in Sassenheim het afsluitende toernooi gespeeld. In niveau 5 behaalden Myrthe, Stella, Mila, Imke, Reya en Milou van N5-2 een knappe derde prijs. Een knappe vierde plaats was in niveau 6 weggelegd voor Laura, Linne, Elin en Sebastian van N6-1.

In de meivakantie worden de teams opnieuw ingedeeld, omdat sommige spelers na de zomervakantie doorschuiven naar de C-jeugd. Vanaf dat moment zal er in de nieuwe samenstelling weer enthousiast getraind gaan worden voor het nieuwe seizoen dat na de zomer gaat starten.

Keertje proberen?
Wil je kijken of volleybal ook iets voor jou kan zijn? Kom dan eens kijken of, leuker nog, proeftrainen. Op onze website www.gemini-kangeroes.nl en kun je zien waar en wanneer we trainen. Of meld je gelijk aan om een paar keer vrijblijvend mee te trainen: tcvoorzitter@gemini-kangeroes.nl

Nieuws overzicht

De Fortgens heeft een nieuw groen schoolplein. En daar hoort een groen 'lint' bij. Wethouders Van der Elst en Schokker hadden er geen problemen mee.
Feest bij de Fortgens: nieuw groen schoolplein en 1700 tegels 'gewipt' 8 uur geleden
Eindelijk gaat de school op de Einsteinlaan tegen de vlakte. 'Er komen 17 grondgebonden woningen en 7 appartementen', aldus wethouder Van der Elst
Woningbouwproject Professor Einsteinlaan kan van start 9 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten heeft de snelste brandweer 9 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten vraagt inwoners naar de toekomst 14 uur geleden
Afbeelding
Pickleball in Sporthal de Vliethorst 15 mei, 21:43