Afbeelding

Volleybaljongens Gemini Kangeroes zoeken nieuwe spelers

Sport Sport

Het jongensteam A1 van de Voorschotense volleybalclub Gemini Kangeroes, leeftijd 16-18 jaar, is op zoek naar nieuwe teamgenoten. Ben je op zoek naar een (nieuwe) sport, kom dan eens meetrainen met deze gezellige groep jongens.

De meeste van de huidige spelers zijn al een aantal jaar actief in het volleybal. Maar dat wil niet zeggen dat je niet welkom bent als je geen ervaring hebt met volleyballen. ‘Juist tieners en jongvolwassenen pakken de techniek vaak snel op, zeker als je in een team speelt waar je mee kunt liften op de ervaring van je teamgenoten’. Laat je dus niet weerhouden als je nog geen ervaring hebt.

Denk je dat volleyballen misschien iets voor jou is, ben je geboren tussen 1 okt 2004 en sept 2007 en lijkt het je leuk om mee te spelen met deze groep jonge enthousiaste ‘honden’ onder de begeleiding van ervaren trainers? Kom dan eens meedoen op dinsdag of vrijdag in sporthal De Vliethorst.

Uiteraard zijn ook jongens van andere leeftijden en meisjes altijd welkom, stuur voor informatie een mailtje naar tc@gemini-kangeroes.nl wanneer je denkt dat volleybal iets voor jou is. Of kijk eerst eens op de website van de vereniging: gemini-kangeroes.nl/

Nieuws overzicht

Afbeelding
Zeer muzikaal samenspel Pantelis Protopapas Quartet bij PJPJ Voorschoten gisteren
Jeroen van Dijken VVD Zuid Holland (l)  en Jaap Haubrich VVD Voorschoten.
VVD Voorschoten blij met toekomstig Lammenschansplein gisteren
Afbeelding
Ruim 100 zwemdiploma's uitgereikt in zwembad Het Wedde! 19 feb, 10:53 1
Afbeelding
PvdA en GroenLinks: Leegstand centrum bedreigt levendigheid dorp! 19 feb, 08:53 2
Afbeelding
Big Band komt naar Voorschoten! 17 feb, 14:45 1