Afbeelding

Volleybaljongens Gemini Kangeroes zoeken nieuwe spelers

Sport Sport

Het jongensteam A1 van de Voorschotense volleybalclub Gemini Kangeroes, leeftijd 16-18 jaar, is op zoek naar nieuwe teamgenoten. Ben je op zoek naar een (nieuwe) sport, kom dan eens meetrainen met deze gezellige groep jongens.

De meeste van de huidige spelers zijn al een aantal jaar actief in het volleybal. Maar dat wil niet zeggen dat je niet welkom bent als je geen ervaring hebt met volleyballen. ‘Juist tieners en jongvolwassenen pakken de techniek vaak snel op, zeker als je in een team speelt waar je mee kunt liften op de ervaring van je teamgenoten’. Laat je dus niet weerhouden als je nog geen ervaring hebt.

Denk je dat volleyballen misschien iets voor jou is, ben je geboren tussen 1 okt 2004 en sept 2007 en lijkt het je leuk om mee te spelen met deze groep jonge enthousiaste ‘honden’ onder de begeleiding van ervaren trainers? Kom dan eens meedoen op dinsdag of vrijdag in sporthal De Vliethorst.

Uiteraard zijn ook jongens van andere leeftijden en meisjes altijd welkom, stuur voor informatie een mailtje naar tc@gemini-kangeroes.nl wanneer je denkt dat volleybal iets voor jou is. Of kijk eerst eens op de website van de vereniging: gemini-kangeroes.nl/

Nieuws overzicht

De Fortgens heeft een nieuw groen schoolplein. En daar hoort een groen 'lint' bij. Wethouders Van der Elst en Schokker hadden er geen problemen mee.
Feest bij de Fortgens: nieuw groen schoolplein en 1700 tegels 'gewipt' 7 uur geleden
Eindelijk gaat de school op de Einsteinlaan tegen de vlakte. 'Er komen 17 grondgebonden woningen en 7 appartementen', aldus wethouder Van der Elst
Woningbouwproject Professor Einsteinlaan kan van start 7 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten heeft de snelste brandweer 8 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten vraagt inwoners naar de toekomst 13 uur geleden
Afbeelding
Pickleball in Sporthal de Vliethorst gisteren