Franck Fielemon
Franck Fielemon

Regionale startersavond - voor een succesvolle start van jouw bedrijf!

Algemeen Ondernemer in beeld

Als startende ondernemer moet je van vele markten thuis zijn. Naast kennis van regels en wetgeving rondom ondernemen heb je te maken met het opzetten van je eigen bedrijf en alles wat daarbij komt kijken. Zet je je onderneming in één keer slim op, dan bespaar je jezelf veel tijd, geld en frustratie. Tijdens de regionale startersavond op 15 februari in Voorschoten wordt ingezoomd op drie belangrijke onderwerpen.

Tijdens drie interactieve workshops krijgen deelnemers inzicht in wat ze nodig hebben om hun bedrijf in één keer goed en gedegen op te zetten, zodat ze zich zo snel mogelijk met de inhoud van hun werk kunnen bezighouden.

Zacht werken specialist Hieke van Hoogdalem legt uit wat het belangrijkste onderdeel is van het bedrijfsfundament. In haar workshop ontdekken starters wie hun échte lievelingsklant is.

Omzetcoach Franck Fielemon deelt waardevolle inzichten en geeft praktijkgerichte tips & tricks om klanten aan te trekken en te werven.

En dan heb je als startende ondernemer voor je eerste klant werkzaamheden uitgevoerd. Hoe zorg je er dan voor dat die klant op tijd jouw factuur betaalt? Credit management specialist Mariëlle Kitsz van Eye for Cash legt de deelnemers uit hoe men daarvoor zorgt!

Deelnemers gaan naar huis met concrete actiepunten voor de opzet of verbetering van hun bedrijf. Deze waardevolle avond vol tips én praktisch resultaat wordt kosteloos aangeboden. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus vooraf aanmelden via de website is noodzakelijk.

De regionale startersavond vindt plaats op 15 februari in Voorschoten vanaf 18:45 uur tot 21:30. Het volledige programma is te lezen op www.regionalestartersavond.nl.

Hielke van Hoogdalem
Mariëlle Kitsz

Nieuws overzicht

Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 1 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 2 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 2 uur geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 4 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 7 uur geleden