Afbeelding

Succesvol Verkopen Tip "Aan het einde van de werkdag"

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten - Soms wil het even niet lukken met de opvolging van een bepaalde offerte. Of je krijgt gedurende de werkdag elke keer te horen dat degene die gaat over jouw dienstverlening in bespreking zit of het druk heeft.

Zeker wanneer je je op kleinere bedrijven richt dan is het de moeite waard om eens heel laat op de dag te bellen. Zo net voor of na 18 uur. Waarom? Grote kans dat je de ondernemer/eigenaar zelf aan de lijn krijgt, alsnog een goed gesprek kunt voeren, én op basis van waarde jouw product of dienst aan de juiste persoon kunt verkopen.

Have fun! 

P.s. Wil je méér klanten en het liefst met minder inspanning en tegen lage kosten? Volg dan onze Succesvol Verkopen Workshops waarbij we op een praktijkgerichte manier een bewezen effectieve methodiek delen om klanten aan te trekken. Deze worden o.a. gehouden op 29 januari en 6 maart in Voorschoten en zijn van 18:30 tot 21:30. Er zijn nog plekken beschikbaar maar vol is helaas vol. Tijdelijk van 110,- ex btw voor 89,- ex btw per persoon inclusief koffie, fris en wat lekkers.

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 37 minuten geleden 2
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 17 uur geleden 7
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 20 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 20 uur geleden
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken 23 uur geleden 2