Afbeelding

Laurentius tekent sponsorcontract met Koeleman accountants en belasting adviseurs

Algemeen Evenementen

Voorschoten - Jong Laurentius bestaat in 2018 precies 25 jaar, wat reden is voor een feestje! Op zondag 27 mei zal op het Treubplein in het centrum van Voorschoten een prachtige Jubileumtaptoe georganiseerd worden voor het Voorschotense publiek.Vanaf 13:15 uur zal Redelijk Onverantwoord het voorprogramma verzorgen met een spetterende muzikale set.  Jeugdorkesten vanuit de hele regio zullen deze middag hun show presenteren. Jong Laurentius zelf zal uiteraard ook optreden, maar voor de jongens en meisjes is dit extra speciaal: Hun nieuwe show zal in première gaan!

Het jeugdorkest heeft plaats voor leden!
Wij zien het aantal jeugdleden graag toenemen, zegt Marianne van Amstel van de muziekvereniging Laurentius. Jeugd, (maar ook ouderen) zijn altijd van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken of mee te spelen bij een repetitie op ons verenigingsgebouw in Voorschoten. Jong Laurentius repeteert iedere maandag van 18:30-19:45 en Drumfanfare Laurentius repeteert van 20:00-22:00 in hetzelfde gebouw (voor het adres ga naar contact). Ook als je nog nooit een instrument bespeelt hebt kun je lid worden van de muziekvereniging Laurentius, je wordt opgenomen in het leerlingenorkest en samen met jou kijken we welk instrument voor jou het meest geschikt is.

Wie wil de grote trom slaan?

Bij zowel Jong Laurentius als de Drumfanfare zijn we op zoek naar versterking op het slagwerk, in het bijzonder voor de grote trom. Daarnaast kunnen we bij alle andere secties altijd versterking gebruiken, dus kom gezellig kijken!
Neem altijd wel even contact met ons op via info@laurentiusvoorschoten.nl of via de andere media, om te voorkomen dat er toevallig op een andere locatie wordt gerepeteerd!

Hoofdsponsor Koeleman Accountants en Belastingadviseurs
Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Jong Laurentius tekent de muziekvereniging op maandag 7 mei een hoofdsponsorovereenkomst voor de jubileumtaptoe met Koeleman accountants en belastingadviseurs Voorschoten. Fred Snelderwaard, directeur van het kantoor Koeleman tekende de overeenkomst, ' Als voorschotense onderneming dragen wij graag een steentje bij aan de Voorschotense samenleving.

Datum en plaats jubileum taptoe
Zondag 27 mei 2018
Aanvang: 13:15 uur, start shows: 14:00 uur Locatie: Treubplein, Voorschoten

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 7 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 7 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 7 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 7 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 12 uur geleden