Afbeelding

Gezond Natuur Wandelen

Algemeen

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Daarom biedt Stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in de natuur of het groen in de stad. Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo. Deelname kost niets, aanmelden is niet nodig. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. 

In Voorschoten is elke maandag om 14 uur een Gezonde Natuur Wandeling vanaf het Ontmoetingscentrum De Heemtuin, Prins Bernhardlaan 78. Vanaf oktober start een maandelijkse wandeling vanaf de Meijenhof in Meijendel (Wassenaar). Een overzicht van alle wandelingen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl.  

Iedereen welkom
De wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en dat graag samen met anderen willen doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg wat over de natuur. Deze 'natuurmomenten' maken de wandelingen extra aantrekkelijk. 

Vrijwillige wandelbegeleiders
Stichting Gezond Natuur Wandelen biedt op ruim 60 locaties in Nederland gratis begeleide natuurwandelingen aan. We groeien snel en zijn voor diverse locaties op zoek naar vrijwillige wandelbegeleiders. Alle vrijwilligers krijgen een IVN-natuurmomentencursus, een wandelbegeleiders- en een EHBO-cursus aangeboden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via contact@gezondnatuurwandelen.nl. 

Gezond Natuur Wandelen is mede mogelijk gemaakt door de Provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant, Fonds Nuts Ohra, de provinciale landschappen en lokale partners.
 

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 2 uur geleden 12
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 20 uur geleden 8
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 22 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 22 uur geleden
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken 27 mrt, 10:13 2