Afbeelding

Hondenwassen voor Hundertwasser

Algemeen

ZOETERWOUDE - 27 september 2018 Je hond laten verwennen door een unieke wasbeurt in de stijl van Hundertwasser? Dat kan op zondag 30 september tussen 11.00 - 14.00 uur in het park van Swetterhage in Zoeterwoude. Onder het motto 'Hondenwassen voor Hundertwasser' zetten de bijzondere bewoners van Swetterhage zich hiermee in om geld in te zamelen voor hun nieuwe Hundertwassergebouw.

Het idee werd ingediend naar aanleiding van onze documentaire 'Hundertwasser in ons Groene Hart', die TV West op 25 augustus uitzond. De plannen voor een Hundertwassergebouw op Swetterhage en de positieve effecten van zo'n gebouw op mensen met een verstandelijke beperking werden hierin belicht. Een aantal bewoners van Swetterhage speelden hierin een prachtige hoofdrol. Onder wie Gertruud, die de kunstenaar Hundertwasser had omgedoopt tot 'Hondenwassen'.

Opbrengsten voor laatste Hundertwassergebouw

Het Hundertwassergebouw op Swetterhage in Zoeterwoude kan er pas komen als de extra kosten bij elkaar zijn gebracht. We zijn daarom een sponsoractie gestart om de meerkosten te kunnen financieren. De opbrengsten van de actie 'Hondenwassen voor Hundertwasser' (5 euro per hond) komen eveneens helemaal ten goede aan het unieke Hundertwassergebouw. 

Aanmelden niet nodig

De bewoners van Swetterhage verheugen zich erop om de honden een speciale wasbeurt te geven, op zondag 30 september tussen 11.00-14.00 uur in het park van Swetterhage aan de Blankaartweg 2 in Zoeterwoude (aanmelden is niet nodig). Bij de Hundertwassercaravan kunnen kinderen knutselen en er is live muziek.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 52 minuten geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 7 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 7 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 8 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 8 uur geleden