Opgraven, determineren en knutselen. Iedereen ontvangt een archeologiediploma!
Opgraven, determineren en knutselen. Iedereen ontvangt een archeologiediploma!

Workshop archologie voor kinderen in museum Voorschoten

Algemeen

Voorschoten - Maak op zaterdag 13 oktober van 12.00 tot 17.00 uur tijdens de Nationale Archeologiedagen in Museum Voorschoten kennis met onze Kinderactiviteiten Archeologie! Kom opgraven, vondsten determineren en knutsel mee aan ons museumbord! Alle vondsten komen uit Voorschoten en omgeving. Iedereen gaat naar huis met een mooi Archeologendiploma van de Nationale Archeologiedagen. Na afloop weet jij hoe het is om archeoloog te zijn!

Kinderen, kleinkinderen, papa's en mama's, opa's en oma's, iedereen is welkom. Ontdek hoe leuk Museum Voorschoten is voor kinderen! Tijdens deze inloopworkshops zijn er 3 kersverse archeologen aanwezig van Universiteit Leiden om al je vragen over het beroep Archeoloog te beantwoorden.

Toegang tot het museum en de activiteiten is gratis. De workshops vinden plaats in de Rode Zaal boven de entreehal, u kunt de rode pijlen volgen. De kinderactiviteiten zijn gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Ben je nog geen 6? Neem dan een begeleider mee om samen naar de vondsten te kijken en kom lekker knutselen.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 2 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 2 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 3 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 3 uur geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 20 uur geleden