Tjerk Schaafstra, voorzitter van de cliëntenraad van Topaz Vlietwijk nam de cheque in ontvangst. Foto: VSK
Tjerk Schaafstra, voorzitter van de cliëntenraad van Topaz Vlietwijk nam de cheque in ontvangst. Foto: VSK

€ 7.000,- voor terrassen Topaz Vlietwijk

Algemeen Regio nieuws

Leiden/Voorschoten - Business Club Leiden heeft afgelopen dinsdag een cheque van € 7.000,- overhandigd aan Tjerk Schaafstra, voorzitter van de cliëntenraad van Topaz Vlietwijk. Het bedrag wordt gebruikt voor het realiseren van overdekte buitenterrassen bij het woonzorgcentrum aan de Professor Einsteinlaan.

Business Club Leiden, in 1987 gestart, stelt zich ten doel middels clubavonden ondernemers uit de Leidse regio bijeen te brengen, zowel ter bevordering van de onderlinge contacten, als om als ondernemerscollectief ondersteuning te verlenen aan sympathieke doelen die bij voorkeur in het werkgebied plaatsvinden. Deze ondersteuning kan met name worden gerealiseerd doordat tenminste de helft van de BCL contributie hiervoor wordt ingezet. De Business Club telt veel leden uit Voorschoten.

Traditiegetrouw wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie de Leidenaar van het Jaar gekozen. Inwoners van Leiden mogen daarvoor online stemmen. De titel ging dit jaar naar twee mannen: Chris de Waard van Sleutelstad en Tom van Holswilder van Koetshuis De Burcht.

Meer weten over de aanvraag voor sponsoring? Kijk op www.businessclubleiden.nl voor de voorwaarden.
 

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 5 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 5 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 5 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 5 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 10 uur geleden